NL FR

STEL ZELF JE REIS BERLIJN SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Berlijn

 Citytrips Berlijn: Architectuur, kunst en cultuur zonder grenzen. De stad van Marlene Dietrich heeft zijn legendarisch tempo uit de jaren ’20 teruggevonden. Het herenigd Berlijn is méér dan de som van 2 helften. Aan de westkant de grote winkelstraten met voorop de Kurfürstendamm, terwijl u voor de prachtige Pruisische architectuur, de meeste musea en het borrelende nachtleven in het oosten moet zijn. De heropbouw is fenomenaal, de constructies zijn hypermodern en gedurfd. Geen stad verandert zo snel …


Restaurants & bars

Vau

(Jägerstrasse 54-55, tel. 202 97 30): verfijnd en chic restaurant in de buurt van de Gendarmenmarkt. Hogere prijsklasse, maar het is dan ook een van de gastronomische toppers (Michelinster). ‘s Middags zijn alle schotels er aan € 14.-, dus hét moment om van deze topkeuken te proeven.

Noodle Kitchen

(Karl-Liebknecht-Strasse 3): dit Aziatisch restaurant ligt op de Alexanderplatz en behoort tot het Radisson Hotel. Niet te missen indien u houdt van de Japanse keuken. Sushi en andere specialiteiten aan goede prijzen.

Telecafé

(Alexanderplatz, tel. 242 33 33): dit roterend restaurant bevindt zich op 207 m boven de grond en biedt een adembenemend zicht op de stad. De rotatie duurt 30 minuten, maar u kan er rustig de tijd nemen om te genieten van de maaltijd. Een aanrader zijn steeds de verse suggesties. Hou er wel rekening mee dat u toegang tot de toren dient te betalen, maar het loont de moeite.

terug naar boven

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!