NL FR

Groepsreizen op maat gemaakt

Groepsreizen voor jouw organisatie of groepje vrienden

Wil je graag samen met je vriendengroep of leden van je club op reis? Dan ben je bij Holidayline aan het juiste adres. Je kiest zelf de bestemming, het type reis, aantal deelnemers en de datum! Ons team van enthousiaste medewerkers doet de rest. Wan wij hebben slechts één doel voor ogen: jou een onvergetelijke groepsreis bezorgen.

Jullie groepsreis, onze uitdaging

De ervaring leert ons dat het niet altijd even gemakkelijk is om een groepsreis van a tot z te organiseren en ervoor te zorgen dat éénmaal ter plaatse alles vlekkeloos verloopt. De organisatie is ook tijdsrovend. Daarom helpen wij je graag. We staan je bij met raad en daad en gaan elke uitdaging met veel plezier aan. Onze knowhow en onze goede contacten stellen ons in staat gunstige prijsafspraken te maken en extra voordelen te bedingen, en natuurlijk helpen waar nodig indien er zich een probleem zou voordoen.

Speciale wensen

Geen enkel probleem! Dankzij onze jarenlange ervaring en een nauwgezette samenwerking met onze leveranciers slagen wij erin tegemoet te komen aan de meest uiteenlopende vragen en wensen. Wij maken een geheel vrijblijvende prijsofferte op maat, volgens je budget en volledig toegespitst op jouw verwachtingen. Het welslagen van je groepsreis is onze grootste voldoening! Elke aanvraag wordt met de meeste zorg behandeld. Op zoek naar een budgethotel of een luxueus vijfsterren hotel? Wij hebben het voor je, ongeacht de bestemming die je verkiest.

Samen sterk

Wij rekenen evenwel op je medewerking en vragen je om ons bij elke aanvraag zoveel mogelijk informatie en details mee te geven, dit om onze offerte zo dicht mogelijk bij jouw verwachtingen te doen aanleunen. Wij weten graag wie je bent (bedrijf, organisatie, school, ...), wat je budget is en welke je specifieke wensen zijn. Transfers, excursies, diners, vergaderzalen, teambuilding en partnerprogramma's, tickets voor drukbezochte tentoonstellingen, wervelende shows, musicals, theatervoorstellingen, concerten, belangrijke sportevenementen en zoveel meer, wij kunnen het ongetwijfeld voor je regelen.

Enkele voorbeelden van groepsreizen

download hier enkele voorbeelden:

contacteer ons

Stuur hier je aanvraag: aanvraagformulier.

of neem contact op:
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
België



Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!



Even geduld aub!