NL FR

Tips voor Noord-Portugal

Stuur ons een reistip

Filter de reistips
 • eten in Povoa de Varzim


  2 restaurantjes die we enorm kunnen aanraden zijn Sailorman en Theatro in het oude stadscentrum. Beide superlekker en met een vriendelijke bediening, alhoewel de bediening eigenlijk overal heel vriendelijk was.

  Gepost door christel Fontaine - 7/05/2022


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Dagtrip per boot op de Douro


  Wij deden de boottocht van Peso da Régua naar Porto, 7 uur varen over de Douro met aperitief en zeer verzorgd middagmaal aan boord, en 's avonds terug naar Régua per trein vanuit Porto. Dit alles voor 65euro pp.

  Sterk aanbevolen!


  Foto's voor deze reistip van Noord-Portugal

  Gepost door Lucas Boost - 17/06/2018


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Tip bezoek wijngaard, tasting & lunch en tip wandelaars


  Wij waren zeer enthousiast over ons bezoek aan Quinta do Tedo. Hun rondleiding is zeer leerrijk en boeiend. Lekkere porto geproefd en nog lekkerder gelunched. Hun restaurant kijkt uit op de Douro-rivier en op hun eigen wijn- en olijfgaarden aan de overzijde: een prachtig uitzicht . Het eten was superlekker. Naar Portugese normen ietwat duurder, maar naar Belgische normen nog steeds goed te doen.

  Voor wandelaars zijn de wandelingen aan de Bestança-rivier en de paiva walkways zeker een aanrader.

  Gepost door Sheila Foubert - 22/09/2017


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Vieira do Minho


  Dit kleine stadje een 30-tal km boven Braga en niet ver van het Peneda-Gerês Nationaal Park is een ideaal centrum om tochten in de omliggende Minho te ondernemen. In het informatiecenter kan je heel wat vernemen over wat de talrijke dorpjes en gehuchtjes in de brede omgeving aan natuurschoon en activiteiten te bieden hebben. Om één voorbeeldje te noemen : Agra, op een 15 km, is een geklasseerd oud dorpje waar de tijd lijkt stil te staan. Niet ver daar vandaan bruist de jonge Rio Ave onder een stokoude stenen brug : vlakbij ideale picknickplaatsen. Er is één restaurantje 'Agra na Boca' en het is super, probeer zeker de moot 'bacalhau'. Maar ook in Vieira do Minho is het prettig rondslenteren met ook hier een prima Portugees eetadresje 'O Tasquinho' met lieve service, voorkomende wijnbediening, ruime kaart en volle borden.
  Dit kleine stadje een 30-tal km boven Braga en niet ver van het Peneda-Gerês Nationaal Park is een ideaal centrum om tochten in de omliggende Minho te ondernemen. In het informatiecenter kan je heel wat vernemen over wat de talrijke dorpjes en gehuchtjes in de brede omgeving aan natuurschoon en activiteiten te bieden hebben. Om één voorbeeldje te noemen : Agra, op een 15 km, is een geklasseerd oud dorpje waar de tijd lijkt stil te staan. Niet ver daar vandaan bruist de jonge Rio Ave onder een stokoude stenen brug : vlakbij ideale picknickplaatsen. Er is één restaurantje 'Agra na Boca' en het is super, probeer zek...

  Lees het volledige berichtVerberg het volledige bericht
  Gepost door panken paul - 31/08/2017


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Serra da Estrella


  Fantastisch natuurgebied! Eindeloze wandelingen mogelijk zonder iemand tegen te komen, zwemmen in een stuwmeer en daarna een heerlijke sandwich mista. Zeker langsgaan in het informatiecentrum in Seia. Hier zijn publicaties - uitsluitend in Portugees - en kaarten te koop. Een gids is via hen te regelen mits vooraf contacteren. En als je hier dan toch bent, zeker ook langsgaan op de Torre: het hoogste punt van Portugal en - naar verluidt - ook de enige skilift van het land. Apart!

  Gepost door Jan Marquenie - 25/06/2017


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • monasterium


  Een bezoek aan het monasterium van Ancede loont de moeite:voor 3 euro heb je een privégids die je bij aankomst vergezelt en -zij het in niet perfect Engels,maar goed verstaanbaar-een volledige rondleiding geeft,met de geschiedenis van het gebouw,en je achteraf laat proeven van een kersenlikeur.


  Gepost door Van Hoorick Lea - 11/06/2017


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Semana santa


  Heel speciaal om te beleven: de semana santa, de goede week voor Pasen, die in Portugal overal gevierd wordt. We mochten delen in deze bijzondere sfeer. De Portugezen maken er echt een groot feest van!

  Gepost door Lieve - 19/04/2017


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Casa do Mateus


  Een misverstand is dat de Casa do Mateus, niets te maken heeft met de beroemde rosé wijn, zoals elke bezoeker zou verwachten. Het kasteel is te bezoeken en er wordt porto verkocht maar voor ons een ontgoocheling.

  Gepost door Gevaerts - 27/09/2016


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Bezoek Dom Jésus


  Wanneer je in de buurt bent van Braga is een bezoek aan de Dom Jésus een echte aanrader!!

  Gepost door De Boeck Wouter - 22/09/2016

  Reacties

  Voor de liefhebbers: zeker ook de Dom in Lamego bezoeken! 620 trappen [enkele richting] en geen kabelbaantje om te helpen. Minder bezoekers hier, maar even mooi en authentiek.

  Gepost door Jan Marquenie op 25/06/2017

  Beiden zijn idd vergelijkbaar. In Braga gaat het wel om BOM Jésus. Prachtig daar, de Douro en Minho streek.

  Gepost door panken paul op 28/07/2017


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Porto: wandeling en porto proeven


  Leuk om in porto te doen is vanaf treinstation Sao Bento wandelen richting de grote "eifel"brug (Ponte D.Luis I). Deze oversteken, de teleférique naar beneden nemen. Hier krijg je een proefbon voor een portohuis. Dit huis is een aanrader. Dan terugwandelen en langs onder de brug weer oversteken. De zichten zijn fantastisch hier.

  Gepost door deborah motten - 6/08/2016


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • wijnvallei in de buurt van Porto


  Quinta da Aveleda is een aan te raden wijnhuis met prachtige tuin. Je krijgt hier een rondleiding door de tuin en mag dan wijn en kaas proeven. De wijn is zalig lekker en helemaal niet duur. Je moet wel op voorhand reserveren maar dat kan je in het hotel vragen.

  Gepost door deborah motten - 6/08/2016


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Wegen in noord portugal


  Neem geen al te grote wagen als je het natuurpark in wil, categorie B lijkt prima. Wanneer je veel autosnelwegen neemt (betalend), vraag dan aan verhuurfirma optie in te stellen zodat je overal voorbij kan zonder wachten (kleine meerprijs).......alhoewel de autowegen weinig gebruikt worden. Wanneer je de gewone wegen hou er dan rekening mee dat je traag vordert (veel snelheidsbeperkingen 50).

  Gepost door Dominique maes - 16/09/2015


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Dineren met een prachtig zicht op de Minho vallei


  Verblijf je in de nabijheid van de Minho rivier, dan moet je zeker eens Casa Das Velhas proberen. Een restaurant met authentieke schotels en een fantastisch zicht op de Minho vallei. Wij zijn er een tweede maal teruggekeerd omdat het ons zo bevallen was ! Echte aanrader !


  Casa Das Velhas, Quinta das Mineirinhas, 4920-217 Vila Nova de Cerveira
  Foto's voor deze reistip van Noord-Portugal

  Gepost door Sam Raeves - 28/07/2015


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • le casa de Mateus


  ligt een beetje buiten noord portugal maar zeker zijn verplaatsing waard - bezoek aan tuin en huis van Mateus kost 11 EUR

  Gepost door marc van braeckel - 25/07/2015


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Porto


  De stadjes Amarante en Guyamares zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. Porto zelf is ons ietwat tegengevallen.

  Een gps is geen overbodige luxe wegens de ietwat gebrekkige bewegwijzering.

  Gepost door Nadine - 30/05/2015


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Wandeling Algarez Alvao Nationaal park


  Wij deden onderstaande wandeling (p92). Prachtige tocht, wel pittig maar supermooi. Onderweg kom je watervallen, typische graanschuren, paarden, ...tegen: kortom de natuur is er schitterend !

  https://books.google.be/books?id=sbMNJ4E5sHkC&pg=PT93&lpg=PT93&dq=wandeling+agarez+alvao&source=bl&ots=HFvC0ffKEI&sig=ANKsYDQ2TSzOcSMP4AlQTVJF2NM&hl=nl&sa=X&ei=BfIsVd-FLNbUapaigZAE&ved=0CCkQ6AEwAg#v=onepage&q=wandeling%20agarez%20alvao&f=false

  Gepost door sandy braem - 14/04/2015

  Reacties

  Beste kunt u me zeggen waar u de wandeling hebt gevonden want je link werkt bij mij niet Dank

  Gepost door Kathleen op 16/04/2015

  Hallo Kathleen, als je de link kopieert en dan plakt in je adresbalk, werkt hij wel; de wandeling komt uit een boek van de ANWB.

  Gepost door Holidayline op 16/04/2015


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Reis


  Wij hadden een gehuurde auto waardoor je voldoende hebt met kamer met ontbijt en voor geen geld overal kan eten. Guimaraes is prachtig, ook Braga is zeker de moeite. Koop.wel een kaart van Portugal of huur een gps, want de wegaanduiding is niet altijd even duidelijk. Taylor's is in porto zeker het bezoeken waard, net als Ramos pintos. Voor 5 EUR/pp krijg je een rondleiding + proeverij van 2tot 3porto's. Verbazend hoe de smaak kan verschillen!

  Gepost door Anne sonck - 22/09/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Autohuur


  Kies voor een niet al te grote auto. Als je een rondreis maakt, gaat dit veelal over bergwegen. Deze zijn redelijk breed, maar de tegemoetkomende Portugezen nemen - vooral bij bochten - vaak wat meer ruimte dan hun eigen weghelft. Rijd je redelijk veel, neem dan een diesel. Ons is de Fiat500L goed bevallen; stuurt zeer licht, ruim en toch compact. (Hertz). Let wel op met de tolwegen. Zit nogal ingewikkeld in elkaar. Beste is om voor 1,50 per dag het kastje in de auto te huren, dan kun je overal doorrijden en krijg je achteraf de rekening.


  Gepost door Fred van Assendelft - 22/09/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Porto


  Bij een bezoek aan de stad Porto kan je even goed lekker gaan eten in een minder toeristische buurt. Wij gingen eten in een straatje waar overal de was boven uithing, aan de rand van de Douro. Het eten was lekker en verzorgd. Een dagmenu koste 5 euro. De barbecue werd buiten aangestoken. Binnen was het zeer net en verzorgd.


  Foto's voor deze reistip van Noord-Portugal

  Gepost door Kestemont Anita - 13/08/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • porto by bike


  Wij hebben in porto fietsen gehuurd.je kan volledig langs de rivier de Douro naar de stranden van porto fietsen via een aangelegde houten steiger.

  Gepost door Sarina Reekmans - 17/07/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • steden


  Braga en Guimares zijn zeer te moeite waard te bezoeken

  Gepost door J. Rademakers - 8/07/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Porto info en proeven


  Het bezoek aan het domein van Sandeman (Porto) met uitleg door een gids en proeven van de porteo is een aanrader. Het domein is gelegen tussen Regua en Hispoa.

  Gepost door Matthys Johan - 29/06/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Natuurpark Peneda-Gerés


  Een heel mooie wandeling, vertrekkend aan café Mo, 3 km voor Lindoso, in het natuurpark Peneda-Gerés. Heel afwisselend, over beekjes,...

  Gepost door Anita Dreesen - 5/05/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Gastronomie


  Een echte culinaire verwenbeurt krijg je in het restaurant Largo do Paco in Amarante

  Gepost door Breugelmans - 17/09/2013


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Viana Do Castelo


  Een prachtig dorpje genaamd Viana Do Castelo, waar je vanaf de kerk een mooi uitzicht hebt, waar de rivier R. Lima uitmondt in de zee. Het dorpje zelf ligt aan de zee en heeft ook een historische stadsgedeelte. Hier hebben wij zeer goed van de Portugese keuken kunnen genieten. Ben je een wandelaar dan kan je aan de zee een prachtige wandeling maken.


  Foto's voor deze reistip van Noord-Portugal

  Gepost door Tepfer - 10/06/2013


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • restaurant


  Als je verblijft in Quinta Sao Miquel de Arcos is een uitstap naar Povoa de Varzim een sterke aanrader. Daar vind je een schitterend visrestaurant 'Marinheiro', even buiten het centrum. Een mooi kader, lekker eten, vermelding in de Michelingids.

  Gepost door Greet Royers - 3/06/2013


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Panoias


  Je vind het niet bij de toeristische bezienswaardigheden maar bij een bezoek aan Noord portugal zeker gaan kijken naar het Sanctuary van Panoias.Informatie op het internet te vinden.

  Gepost door Van Hoof Herman - 25/10/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • eten en drinken , muziek en bestemming


  Er is een goed restaurantje vlakbij het hotel Villa C (niet duur en toch kwalitatief), met achter in de naam Azul, te vinden door links van het hotel naar beneden te wandelen en dan terug linksaf. Zeer aangename service !

  Qua muziek is de FADO aan te raden in het CALEM - wijnproef - etablissement juist naast de rivier en dicht bij de mooie brug van Eiffel in Porto.

  Tenslotte is het zeer aangeraden een bergwandeling te maken in de Preneda, en dat vanuit het dorp Seyoul, of een dorp verder. Veel plezier ermee!

  Gepost door Buytaert Peter - 31/07/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • wijn in Porto


  Wie Porto bezoekt mag een bezoekje aan een van de portohuizen in Vila nova de Gaia niet missen. Wie ook wil kennismaken met Portugese wijnen uit diverse streken mag het Palacio da Bolsa (rua Ferreira Borges, dichtbij de ribeira) niet voorbij gaan. Daar is het Portugees wijninstituut (ViniPortugal) gevestigd. Steeds enkele wijnen gratis te proeven met degelijke uitleg. Wel gesloten op zondag en maandag.


  Foto's voor deze reistip van Noord-Portugal

  Gepost door Wim Van Hoey - 25/07/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Vila da Conde


  Casa da Musica in Porto is zeker de moeite waard,Viana d.Castelo eveneens met de Sé basiliek op de hoogte, zeer mooi panorama.

  Huur een diesel wagen want het benzineverbruik is duur en ligt hoog met het bergachtig landschap.

  Gepost door Goeman - 19/07/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Casa de Musica in Porto


  Bezoek zeker de "Casa de Musica". Om 11 en om 16 uur is er een engelstalige gids die een interessante rondleiding geeft. Een diner op de 7de verdieping en een concert beluisteren kan in een combinatieticket. eker doen, het loont de moeite!

  Gepost door Marleen Guillemont en Jean-Marie Vandaele - 12/07/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • eetweetje


  Wanneer je uit gaat eten bestel je best geen voorgerecht want je krijgt zo gauw je zit enkele lekkere amuses voorgeschoteld. Opgelet deze moet je wel betalen tenzij je er niet van eet maar dat vinden ze helemaal niet ok.

  We hebben lekkere vis gegeten in een restaurantje in Villa do conde wandel tot aan de golfbreker en ga dan rechts langs het water(er is slechts 1 restaurantje daar) lekkere codfish en sardientjes voor een degelijke prijs. Smakelijk !!!

  Gepost door teresa buelens - 10/07/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • restaurant in Porto


  Restaurant Abadia in Rue Ateneu Commercial do Porto 22-24 kan ik zeker aanbevelen en heeft een goede wijnkaart.


  Gepost door jan VAN TRIGT - 28/06/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • weekje noord portugal


  Perfecte ophaling van onze wagen aan de luchthaven van Porto, gemakkelijke toegang tot de verschillende wegen, goede beschrijving van ons hotel. Dit hotel Sao Felix in Laundos rustig gelegen en geen "monster" hotel, prima services.

  Bijna duizend km gereden in 1 week, heel veel gezien en bezocht. Aanrader : verlaat regelmatig grote wegen en steden en begeef je in kleine dorpen daar valt gegarandeerd iets te zien of te beleven / proef de lokale gerechten (sardines)en bestel een halve protie .

  Gepost door dendooven daniel & mieke - 22/06/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Rondrijden in Noord Portugal met huurauto


  Bij het huren van de wagen kan je ook de optie electronische registratie mee aanvragen. Je moet immers op sommige autostrades tol betalen en dit gebeurt niet meer via tolkantoren langs de weg maar via een elektronsche detectie van je nummerplaat. Normaal gezien moet je deze tol via de postkantoren betalen.

  Via de autoverhuur firmakan je echter een elektronische chip laten activeren waardoor je vlot overal kan doorrijden en de betaling achteraf via je credit card laat verlopen. Je hoeft dus niet meer te stoppen bij de tolhuisjes die her en der nog staan maar mag doorrijden langs de poorten gemarkeerd met een groene V. Telkens je geregistreerd wordt hoor je in de auto een pieptoon.

  Neem steeds een auto met een redelijk vermogen want het gaat wel op en af op de wegen in Noord Portugal.

  Erger je niet aan de auto's die achter je komen. Portugezen houden blijkbaar van bumperkleven. Je kan je best eens aan de kant zetten en ze doorlaten zodat je op eigen tempo van de mooie natuur verder kan genieten..
  Bij het huren van de wagen kan je ook de optie electronische registratie mee aanvragen. Je moet immers op sommige autostrades tol betalen en dit gebeurt niet meer via tolkantoren langs de weg maar via een elektronsche detectie van je nummerplaat. Normaal gezien moet je deze tol via de postkantoren betalen.
  ...

  Lees het volledige berichtVerberg het volledige bericht
  Gepost door Herman Debelder - 21/06/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Huurwagen


  Raad de toeristen aan van geen te lichte wagen te nemen, de onze een C3 moesten we bijna de bergen opduwen. Veel te licht dus: de verhuurder zei dat je daar inderdaad beter af bent met een kleine diesel: krachtiger en slikt minder, wat nog een bijkomstig voordeel is want benzine/diesel is in Portugal een stuk duurder.

  Gepost door Thielemans Martina - 23/05/2011

  Reacties

  Absoluut waar, wij hadden gelukkig een "zwaardere" dieselwagen gekozen en dan kan je vlotter rijden op de soms toch wel heel steile bergwegen.

  Gepost door Erwin op 13/04/2017


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Vinologia, R. de São João Novo 46


  Vinologia!!!

  Ergens op het internet wordt dit etablissement ten onrechte omschreven een portohuis voor diegenen die te lui zijn om meerdere portohuizen te bezoeken. Alles onder één dak zegt men. Niets is echter minder waar: porto's van de internationaal gekende portohuizen vindt men hier niet, maar wel de topwijnen van de kleinere, onafhankelijke producenten. Geen blends, maar uitstekende, eerlijke wijnen.

  Vinologia is gelegen in de oude stad van Porto, aan de R. de São João Novo 46. Het is een vrij klein etablissement met een 20 tal zitplaatsen. Keuze uit tientalle verschillende desgutatiereeksen, met deskundige utleg erbij. Meestal volgt er op het einde van de degustatie nog wel een extraatje vanwege de patron. Ook porto's per glas verkrijgbaar, evenaals een beperkt menu met kazen en chocolade. Achteraf kan men flessen porto aankopen, maar dit is geheel vrijblijvend. Zeer goede prijs/kwalteitsverhouding. Een absolute aanrader voor de echte portoliefhebber!
  Vinologia!!!
  ...

  Lees het volledige berichtVerberg het volledige bericht
  Gepost door Hilde Paesen - 23/03/2011


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Gastronomie in Noord-Portugal


  Om lekker culinair te genieten in Noord-Portugal, hoef je zeker deze twee eethuizen aan te doen ( ons aangeraden door de quinta-uitbaters)

  in Santa Marinha do ZeZere : "Gentleman 2" (klein etablissement)
  In Serrelies : Petra Alta ( visgerechten )

  Ge komt zeker niet bedrogen uit qua kwaliteit , service en de prijs valt zeker goed mee !!! Zeker de moeite om te proberen !!!

  Gepost door De Becker Roger - 9/11/2010

  Reacties

  Gentleman is inderdaad een aanrader!

  Gepost door Stephanie op 15/07/2013

  Idd, wij zijn ook 2 keer naar Gentleman geweest in Resende op aanraden van Isabel van Quinta do Ervedal en het was er superlekker en zeker niet duur !

  Gepost door Annelies op 16/08/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • PORTO


  Als je in de Douro vallei logeert is het heel erg leuk om een dagje met de trein naar Porto te gaan!Heel voordelig!heel makkelijk en je komt aan in het center van Porto!De natuur onderweg is de moeite!


  Gepost door ginette vermeirsch - 22/07/2010


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • ritje in de wijngaarden


  In Pinhao, een klein oud dorpje met een allerleuk stationnetje kan je met een open bus voor de prijs van 10 euro p.p. een rondritmaken van 1,5 u. in de wijnvelden tot op 550 m. hoogte. Schitterende panorama`s.

  Na de afdaling word je een glaasje porto aangeboden en je kan er tevens aan spotprijzen een voorraad inslaan.


  Foto's voor deze reistip van Noord-Portugal

  Gepost door kerckhofs chris - 21/06/2010


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Guimarães


  Wordt in 2012 Culturele Hoofdstad van Europa: heel aangenaam stadje met een prachtig historisch centrum.


  Gepost door Mooren Leen - 19/04/2010

  Reacties

  Guimaraes is een prachtig stadje ,maar bezoek zeker Ponte Lima. Minder gekend maar mooi en aangenaam.

  Gepost door Opsomer Ingrid op 8/05/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!