NL FR

Home > Hotels Noord-Portugal

Hotels Noord-Portugal - Sorteer de resultaten:

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

Tevreden klant

Hotel:
Barrière Hôtel du Golf Deauville
Locatie:
Frankrijk, Normandië

“ Prachtig hotel, met excellente service. Het mooie gebouw straalt grandeur uit, en dat wordt enkel bevestigd als je binnengaat. De inrichting is stijlvol, alle mooi afgewerkt en van kwalitatief materiaal. De hotelkamer is ruim (grote slaapkamer, badkamer met bad en douche, apart toilet) en voorzien van alle luxe: slippers, badjassen (werden zelfs vervangen als ze nat waren), groot comfortabel bed, meubilair van hoge kwaliteit, zelfs automatische rolluiken die je uit je bed kan bed kan bedienen. Het personeel is superbeleefd en behulpzaam, perfecte service. Je bed wordt elke avond opengedekt, en er worden chocolaatjes, een watertje en een briefje met het weer en activiteiten voor de volgende dag bijgelegd. Het ontbijt is uitgebreid en lekker, en ook hier alweer super service. Het hotel is buiten het centrum van Deauville gelegen, maar er is een gratis navette-service naar het centrum. Er is een gratis ruime parking. Enige opmerking: een drankje in de bar is erg duur. ”

Gepost door Ann
op 4/07/2017

Meer reacties over hotels in Normandië?

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!