NL FR

Insider Tips voor Istanbul

Restaurants & bars

Konyali

(Topkapipaleis, tel. 513 96 96): in de tuinen van het Topkapipaleis, de vroegere verblijfplaats van de sultans. U geniet van een prachtig zicht op de Zee van Marmara en kan er uitstekend eten, vooral de kebabs zijn er erg lekker. Wél zeer druk tijdens de zomermaanden !

Panorama

(Taksim Meydani, tel. 251 46 96): het dakrestaurant van het standingvolle Hotel Marmara aan het bruisende Taksimplein. Een uitstekend restaurant in Ottomaanse stijl, met een werkelijk uniek panorama op de Bosporus, de Zee van Marmara, de Gouden Hoorn en ‘Istanbul by night’.

360 Istanbul

(in Beyoglu, tel. 251 10 42): dit is waarschijnlijk de meest trendy locatie van de stad. Fusionkeuken en een 360 gradenpanoramisch zicht op de stad. De muziek is hier steeds sterk aanwezig en regelmatig zorgen deejays voor geslaagde party’s voor de lokale beau monde.


Meer informatieve links voor Istanbul

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-2017, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!