Absoluut vriendelijke mensen, maar het hele hotel voelde voor ons erg 'outdated'. Slechte isolatie in de kamer, we hoorden bv elk geluid uit de badkamer van de buren. :-p
Op zich allemaal niet zo erg, maar de kwaliteit van de keuken vonden we echt ondermaats. Smakeloos, ongekruid, geen fantasie, groentjes die zo uit een grootkeuken leken te komen, vis die kapotgestoomd was, ... We geven oprecht graag positieve feedback wanneer het kan, maar dit was echt niet OK. We hadden een heel andere kwaliteit verwacht. Ook de wijnkaart viel ons (erg) tegen.
We vonden het bovendien in elk van de drie Fletcher-hotels die we tijdens dit arrangement gezien hebben stuitend dat de bedrijfsvisie nog dateert van de vorige eeuw. Op geen enkele manier merk je inspanningen rond gezondheid of duurzaamheid. Waarom geen streekproducten gebruiken of aanbieden in het menu, waarom niet meer biologische (en minder gesuikerde of vette) voeding aanbieden, waarom geen ecologische, afbreekbare douchezeep?
Nee, echt jammer voor de mensen die er werken, maar wij geven ons geld liever uit aan én kwaliteit én duurzaamheid.
Gepost door Vandyck Koen op 16/04/2022