NL FR

Holidayline respecteert je privacy

  • Volgens de bepalingen van de Belgische Wet van 8 december 1992 tot bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en het vrij verkeer van dergelijke gegevens, verschaffen wij u de volgende informatie.
  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Holidayline NV gevestigd te 8000 Brugge, St-Jakobsstraat 50, in haar hoedanigheid van Verantwoordelijke van de verwerking.
    De verwerking van uw gegevens gebeurt om u de diensten te verlenen waarvoor u bij ons ingeschreven bent (bv. om via e-mail op de hoogte te worden gehouden van het laatste nieuws en promoties, om uw informatieaanvragen te verwerken en voor de verwerking en bevestiging van uw online boekingen).
    Naast de informatie in verband met de diensten waarvoor u zich heeft ingeschreven, kunnen we contact met u opnemen voor andere informatie en in verband met andere producten en diensten die u kunnen interesseren. Holidayline NV zal uw persoonsgegevens enkel voor de hierboven vermelde doeleinden verwerken.
  • Overeenkomstig het bovenstaande en behalve in de mate dat de mededeling van persoonsgegevens aan bedrijven wiens tussenkomst als Verwerkers van persoonsgegevens voor rekening en onder de controle van Holidayline NV vereist is om de voormelde doeleinden te verwezenlijken, zal Holidayline NV geen persoonsgegevens meedelen, verkopen, verhuren of uitwisselen met enige andere organisatie of entiteit, tenzij u daar op voorhand van op de hoogte werd gebracht en u er uitdrukkelijk mee instemde, of tenzij anders vereist door de wet.
  • We vestigen uw aandacht op het feit dat u het recht heeft uw persoonsgegevens in te kijken en te beperken en, waar dit gepast is, rechtzetting te vragen van verkeerde gegevens die op u van toepassing zijn. U kan zich bovendien op ieder ogenblik, op eenvoudig verzoek en kosteloos, verzetten tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens met het oog op direct marketing. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door het versturen van een e-mail met betrekking tot uw eventuele vragen naar info@holidayline.be of per post. (Holidayline NV, St Jakobsstraat 50, 8000 BRUGGE) Om u uit te schrijven op onze nieuwsbrief volstaat het om het formulier op onze website in te vullen.
  • De websites maken gebruik van cookies, kleine stukjes informatie die tijdelijk op de harde schijf van de gebruiker weggeschreven worden om het gebruik van de website te vergemakkelijken. Het gebruik van cookies wordt algemeen aanvaard door gebruikers en is absoluut noodzakelijk om de goede werking van deze website te garanderen.
  • Tijdens uw bezoek aan onze website wordt er informatie verzameld in log-files. Holidayline NV gebruikt deze informatie enkel voor interne doeleinden om op deze manier de kwaliteit van deze website te verhogen. De verwerking van deze gegevens gebeurt volledig anoniem.
  • Onze website bevat advertenties en snelkoppelingen naar andere websites die geen eigendom zijn van, of niet beheerd worden door Holidayline NV. U dient zich ervan bewust te zijn dat Holidayline NV niet verantwoordelijk is voor de privacypraktijken op dergelijke websites.
© Copyright Holidayline, 2000-2017, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
België



Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!



Even geduld aub!