NL FR

Een citytrip met kerstmarkt

De koude en donkere dagen thuis verslijten lijkt vanzelfsprekend met grijs weer en korte dagen. Maar waarom zou je je opsluiten terwijl er nu zoveel moois te beleven valt? In de donkerste tijd van het jaar kan je juist beter al het licht van een weekendje kerstmarkten opzoeken.
De Kerstmarkten van 2017 hebben weer heel wat sfeer en gezelligheid op de planning staan. Je kan er terecht voor al je kerstcadeautjes en nieuwjaarsgeschenken. Kerstmarkten staan erom bekend juist unieke en speciale attenties aan te bieden. Je vindt er de kleine handelaars met artisanale producten naast de typische kerstversieringen en heerlijke warme dranken.


De mooiste Kerstmarkt van 2017

Tijdens een weekendje weg een kerstmarkt bezoeken brengt je helemaal in de sfeer van deze magische tijd. Je kan ruim de tijd uittrekken om te shoppen, gezellig te wandelen en van de vele lichtjes te genieten. Doordat je op een weekendje weg kerstmarkten bezoeken niet hoeft te denken aan thuis, ben je vrij om helemaal op te gaan in het gebeuren. Jouw bezoekje aan de kerstmarkt, en aan de andere winterse attracties die de stad te bieden heeft, wordt zo extra ontspannend en interessant.
Welke kerstmarkt is in 2017 nu echt de moeite waard? De klassiekers zoals Keulen en Rijsel worden elk jaar alleen maar beter. Maar durf ook gerust eens een andere bestemming te proberen. Sowieso heeft elke kerstmarkt in 2017 wel haar eigen specialiteiten, en wordt iedere stad een winters pareltje met unieke accenten.


Kerstmarkten ten volle beleven

Hoe maak je van jouw weekendje kerstmarkt shoppen nu een echt feest? Zorg dat je op voorhand alle plannen qua reisorganisatie gemaakt hebt. Met de hotelkamer al geboekt kan je op het moment zelf volledig ontspannen. Logeren dichtbij de kerstmarkt maakt die glühwein nog lekkerder, en een klein hapje hier en daar zorgt ervoor dat je van alles wat kunt proeven.
Voor het cadeaushoppen is een lijstje handig waarop staat voor wie je nog wat moois moet vinden.
En vergeet vooral niet dat je zelf ook best wel een cadeautje verdient na een heel jaar hard werken!

Tevreden klant

Hotel:
Auberge d'Alsace Hôtel de France
Locatie:
België, Ardennen

“ We hebben een zeer goed verblijf gehad. Het hotel was wel verouderd maar was kraaknet. Het avondeten was buitengewoon goed verzorgd en heel lekker. ”

Gepost door willems Marinette
op 26/11/2017

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!