NL FR

Parador de Ávila ****

parking (betalend)
161
Oplaadpunt elektrische wagens
221
restaurant
162
room service
178
lift
159
airconditioning
169
gratis wifi
179
bad en/of douche
170
haardroger
218
kluisje
174
minibar
176

Spanje > Castilië > Castilla-y-Léon - Ávila

Deze parador is ondergebracht in het voormalige Palacio de Piedras Albas, een paleis uit de 16de eeuw. Het is gelegen in het centrum van Ávila en kijkt uit op de monumentale omwalling. Het interieur is charmant en intiem, de kamers zorgen voor rust en comfort en het restaurant kijkt via de patio met glazen wanden uit op de tuin. Het majestueuze gebouw prijkt op de lijst van beschermde gebouwen van deze Werelderfgoedstad.

Vraag hier je offerte aan

Castilla-y-Léon - Ávila

Kuieren door de straatjes van het historische centrum, een wandeling op de stadsmuren en een bezoek aan de eerste Gotische kathedraal van Spanje met het altaarstuk van Pedro Beruguete, dit is in een notendop waar Ávila voor staat. Het Nationaal Park van de Sierra de Gredo, op een uurtje rijden, is een optie voor natuurliefhebbers. Maar de provincie van Castilië heeft nog meer verborgen schatten zoals de archeologische site van Castro de Cogotas en de Stieren van Guisando.

Ligging

in het historische centrum met zicht op de monumentale muren. Een goede uitvalsbasis om Ávila te ontdekken. Segovia (op 66 km) en Salamanca (op 100 km), beide steden behoren ook tot de lijst van Werelderfgoedsteden, zijn een uitstapje waard.

Transport

per auto: 1.591 km (Brussel). Luchthaven: Madrid op 126 km.

Faciliteiten

het voormalige Palacio de Piedras Albas, een paleis uit de 16de eeuw, huisvest de Parador de Ávila. Het interieur straalt een warme en intieme sfeer uit. Het restaurant kijkt uit op de tuin door een patio met glazen wanden; u proeft er van een traditionele Castiliaanse keuken. De parador is omgeven met tuinen waar u een archeologische collectie van sarcofagen en doopvonten uit de 5de eeuw v.Chr. kunt bezichtigen. Het gehele gebouw staat op de lijst van majestueuze gebouwen van de Werelderfgoedstad Ávila.

Kamers

de inrichting van de kamers is in harmonie met de omgeving en het historische gebouw. Standaardkamers, superior kamers met een zithoek of suites.

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!