NL FR

Tips voor Barcelona

Stuur ons een reistip

Filter de reistips
 • reistips Barcelona


  Wij hebben de eerste dag een fietstoer gedaan met een Nederlandse gids . Echt een aanrader. Vooral heel leuk om te doen, ze geven veel tips waar je de rest van je verblijf nog voordeel van hebt .


  Foto's voor deze reistip van Barcelona

  Gepost door Hegge - 16/05/2022


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Bezienswaardigheden Barcelona


  Tickets zeker op voorhand boeken. Dit biedt geen zekerheid tot bezoek. Vandaag 04 juli 12.00 u geen toegang meer aan de Sagrada Familia. Parque Guell liet geen bezoekers met gewone tickets binnen vanaf 13.00u tot 20.00u. Te grote bezoekersstroom...

  Gepost door Els Van Hulle - 5/07/2017

  Reacties

  Bedoel je dat vooraf aangekochte tickets op officiële sites uiteindelijk waardeloos waren?

  Gepost door Conny op 27/08/2017


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Barcelona - uittip


  - Lekkere cava voor één euro. Can Paixano, Carrer de la Reina Cristiana 7 - canpaixano.com - Barcelona
  - Santa Caterina Guines - Mercado de Santa Caterina Barcelona
  - Barraca - Barceloneta (Passeig Maritim de la Barceloneta
  - Bodega,Vidrios y Cristales - in de buurt van Carrer de la Reina Cristina - je kan er zowel degusteren als producten zoals sardines, tuna, enz kopen. Nieuwe zaak.


  Gepost door van de voorde Willy - 9/12/2016


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Trendy eten


  Om trendy food en niet tapas maar pinchos bij ORIO carrer de ferran 38 ( zijstraat ramblas) ingang tussen KFC en Mc Donalds

  Gepost door Willy Witak - 3/12/2016


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Barcelona activiteiten


  De avond fietstour met Els Jaspers ( Belgische Nederlandstalige gids) die reeds zes jaar in Barcelona is een MUST. Haar mailadres is somethingels.bcn@gmail.com. Zij heeft nog andere zeer leuke fietstours.


  Gepost door Lenskens Rik - 9/05/2016


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Budgetvriendelijk en lekker eten in Barcelona


  Vlak bij ons hotel (hotel Andante), in de Carrer de Sant Pau is een eetgelegenheid waar je afgaande op de gevel wellicht nooit zou binnenstappen. Een tip op Trip Advisor maakte dat ik er toch absoluut wilde naartoe gaan. Het heet Pollo Rico (lekkere kip) en is een gelegenheid waar voornamelijk locals gebraden kip gaan eten (of uithalen). Boven bevindt zich een zaaltje waar je à la carte kan eten. We dronken er excellente Codorniu (cava) en aten er heerlijke paella. Bovendien waren ze gul met extra's, zoals een extra starter en een likeur achteraf.

  Lekker eten en goede bediening voor geen geld.

  Gepost door Koen Vastmans - 31/03/2016


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Flamenco


  Flamenco met al of niet mediteranees buffet ervoor: Cordobes: La Rambla 35. Je kan aanschuiven voor een heerlijk buffet, drank inbegrepen. Erna technisch sterke preformance, waarbij elke show geïmprovisseerd wordt (4 verschillende tijdstippen mogelijk). Een kleine zaal voor een intensieve dans en sterk voetenwerk die je van dichtbij kan zien. Mooie interactie tussen dans en expressie, zang en gitaarwerk. (Je hebt La Rambla en in de buurt Rambla de Catalyuna - dus opletten welke Rambla).

  Gepost door Rita Dedeyne - 12/02/2016


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • plezier voor kids, sportieve families, avontuurzoekers


  In de buurt van Museu Blau, in het Parc del Forum is er een touwenparcours: Barcelona Bosc Urbà. Er zijn 3 pistes: geel voor kinderen tussen 4 en 8 (net boven de grond, maar wel met een echte klimgordel, ...), blauw voor kinderen groter dan 1 m 35 en families (3à4m boven de grond), rood voor de experts (6m hoog, met uitdagende onderdelen). Met de Barcelona kaart krijg je er 20 % korting.

  Gepost door Mieke - 8/11/2015


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Lambicus - Belgisch bier en eten


  Lambicus, met meer dan 400 Belgische bieren en versnaperingen, is een winkel/café op calle Tamarit 107. Wel enkel in de namiddag open (zaterdag de hele dag). Leuke mensen, leuke sfeer.

  Gepost door Frank - 16/06/2015


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Een tip voor wie niet bang is van een wandeling en geen hoogtevrees heeft.


  Wandel op de eerste zondag van de maand vanuit het oude centrum de Montjuich op en breng een bezoek aan het Museum van Catalaanse Kunst (eerste zondag gratis toegang). Wandel daarna richting zee en neem de kabelbaan over de haven. Vanuit de kabelbaan heb je een panoramisch zicht over de ganse stad en bij aankomst arriveer je direct op het strand en in de oude visserswijk Barcelonetta met zijn ontelbare terrasjes en visrestaurantjes.


  Foto's voor deze reistip van Barcelona

  Gepost door Vincent Vandommele - 4/02/2015

  Reacties

  Is zeker de moeite waard

  Gepost door Braeckman Christa op 17/05/2015


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Markt


  Naast de bekende boqueria is er ook de kleinere mercat de santa catharina, het gebouw is schitterend, mooi pleintje met terras en binnen een heel mooi aanbod verse producten. Ook het restaurant, de 'cuines' zag er goed uit !

  Gepost door Capiau - 14/11/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • wachtrijen


  Voor de meest bezochte bezienswaardigheden (Parc Guell, Sagrada Familia, Casa Batllo, Bus Turistic,..) koop je best op voorhand een ticket online. De wachtrijen zijn anders heel lang. Wij merkten wel dat als je voor 10u aankomt, er sowieso weinig volk is, en overal makkelijk binnen geraakt.

  Gepost door cindy Hallemeesch - 13/07/2014

  Reacties

  Je kan inderdaad het best de tickets op voorhand kopen. Je kan dit doen On-line of nBij de toeristische diensten die je overal in de stad vindt

  Gepost door Braeckman christ op 17/05/2015

  Hallo, als je on-line tickets wil reserveren via welke veilige site kan je dit dan het beste doen of als je ter plaatse wil reserveren hoe lang op voorhand doe je dit dan het beste? MVG Josée

  Gepost door Evens op 8/08/2015

  Via deze website kun je tijdens het boeken van je cityrip onmiddellijk tickets bijboeken voor de belangrijkste bezienswaardigheden: http://www.holidayline.be/nl/citytrips/spanje/barcelona/hotel-lijst.html

  Gepost door Holidayline.be op 10/08/2015

  Bestelling via on-line tickets moet je aan de kassa van de Gaudi-huizen nog omruilen voor een geldig ticket om binnen te kunnen - je krijgt voorrang op de lange wachtrij . In de Sagrada Familia is er een gewoon ticket voor beneden en nog een ander ticket nodig voor op de toren - Het kan wel zijn dat de lift niet werkt.

  Gepost door Rita Dedeyne op 12/02/2016


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Belgisch café


  Supporteren voor onze Rode Duivels in Barcelona: de beste plaats is Café Belchica! Hét enige Belgisch café in Barcelona. Stella aan €2 en verder keuze uit 40 Belgische bieren. Naast enkele flatscreens ook een groot scherm achteraan in een zaaltje met airco! Ambiance verzekerd!

  Gepost door cindy Hallemeesch - 13/07/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • markt


  Mercat de la Boqueria, een overdekte markt aan La Rambla met verse etenswaren. Echt een aanrader. Wij kochten daar onze picnic om mee te nemen naar Parc Guëll. Grote keuze! De smoothies zijn heel lekker en goedkoop. Fruitsalades in overvloed. En alles heel verzorgd en hygiënisch.

  Gepost door Christophe Van Hollebeke - 13/07/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • strand


  Barcelona is ook genieten aan het strand. Geen toeristisch strand voor ons, wel Platja del Bogatell. Rustig, netjes, voor de plaatselijke bevolking. Douches en openbare toiletten.

  Te bereiken met de groene lijn van de Bus Turistic.

  Gepost door Christophe Van Hollebeke - 13/07/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Tibidabo


  Dit 100 jaar oud -en gerennoveerd- trammetje brengt je naar de Funiculair Tibidabo, die je op zijn beurt naar het hoogste punt (532m)van Barcelona brengt! Zeker de moeite waard, zowel de tram als het uitzicht over Barcelona op Tribidabo!

  Gepost door cindy Hallemeesch - 13/07/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • restaurant


  Restaurant Mariscco op het mooie en aangename Plaça Reial, dicht bij La Rambla, maar rustiger en goedkoper. Hele goedkope kaart en lekker en vers eten. Wij aten Tonijn Tartaar en Tarbot, elk voor €13! Ook binnen zitten is de moeite!

  Gepost door cindy Hallemeesch - 13/07/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • restaurant


  Restaurant Cheese Me op het rustige en heel aangename Plaça Jacint Raventós, dicht bij de kerk Sta Maria del Mar (wijk Ribera). De gerechten zijn heel goedkoop (driegangenmenu van €10) en er is overal kaas in verwerkt.

  Gepost door cindy Hallemeesch - 13/07/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • top tien


  Als je monumenten absoluut wil zien die bij de top tien behoren zoals de Sagrada Familia of Parc Guell is het aan te raden op voorhand via internet je ticket te boeken. Nadeel is wel dat je moet plannen welke dag je het bezoek wil doen, maar het is de enige manier om zeker te zijn dat je binnen geraakt. Zo hebben wij de toren van de SF niet kunnen bezoeken omdat alle tickets voor die dag al verkocht waren, voor Parc Guell was de wachttijd ongeveer 4u! Maar voor de rest: 'amazing'

  Gepost door marleen ameye - 9/05/2014

  Reacties

  inderdaad best bezoeken op voorhand boeken via internet, en een hotel in het centrum is een pluspunt.

  Gepost door Geens Armnd op 4/10/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Kathedraal Barcelona op zondag


  Op placa aan de kathedraal op zondag prachtige Catalaanse stoet met volkse muziek en reuzen, typisch Catalaanse menselijke pyramides,... Dit start rond 11u30-13u00.

  De moeite waard.

  Gepost door De Vleeschauwer J - 24/03/2014

  Reacties

  Beste, is dit élke zondag, of enkel in het zomerseizoen ?

  Gepost door veerle op 29/08/2015


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Trendy restaurant-bar


  Wie gezellig en trendy wil dineren of cocktails drinken; Boca Grande/ Boca Chica! Wel op voorhand reserveren.


  Foto's voor deze reistip van Barcelona

  Gepost door Stephanie - 24/03/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Palau Guëll


  schitterend eerste project van Gaudi. De 12 euro zeker waard.

  Gepost door Jean Verstraete - 10/03/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • tapa's


  tapac24 in carre de Disputacio is excellent en gezellig druk

  Gepost door Jean Verstraete - 10/03/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Lekker eten op Plaza Reial


  Les quinze nits is een echte aanrader. Niet duur, zeer lekker op een prachtig pleintje vlakbij de ramblas

  Gepost door De Boeck - 18/02/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Sagrada Familia


  Wil je de Sagrada Familia bezoeken, kan je best je tickets online bestellen. De wachtrij aan de (ticket)loketten is zéér lang; deze aan de online-ticket-kant niet en loopt dan nog eens veel vlotter. Een printer heb je niet nodig; laat de QR code doorsturen naar je smartphone.

  Gepost door Carina Kenis - 17/02/2014

  Reacties

  De Sagrada Familia, vooraf ticket op internet bestellen en binnen gaan, de binnenkant is minstens 2x zo indrukwekkend als de buitenkant

  Gepost door Filip Seru op 22/02/2015


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • City walk Modernisme


  Onze gids was Romina Princep: een ware aanrader; haar e-mailadres is rominaprincep@gmail.com

  Gepost door Delanoeye - 12/11/2013


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • mamacafe restaurant


  Uitstekend keuken voor een betaalbare prijs. Heerlijke menu voor 15€ en 10,5€ voor de prima Rose van het huis. Gelegen vlakbij de Ramblas. Gewoonweg doen! Info www.mamacaferestaurant.com

  Gepost door Annelies Dick - 8/11/2013


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Lekker en betaalbaar uit eten


  Wil je lekker en betaalbaar gaan eten? Passeer dan zeker eens langs 'El Rey La Gamba'. Zeker de visgerechten zijn een aanrader!!!

  Gepost door Sofie Degryse - 27/05/2013


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Placa Reial


  Als je Barcelona bezoekt, stop dan zeker eens op de Placa Reial. Dit is een zeer mooi pleintje in een van de zijstraten van de Ramblas. Er heerst er steeds een gezellige drukte. Leuke plaats om s middags in het zonnetje een hapje te eten.

  Gepost door Peter - 21/05/2013


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • La Fonda


  In Calle de l'Escudellers ligt het restaurant "La Fonda". Zeker een aanrader als je lekker wil eten voor een klein prijsje! Hou er wel rekening mee dat je een tijdje zal moeten aanschuiven buiten aan het restaurant voor je binnen mag.

  Gepost door Sarah - 23/09/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Palau Guel


  Een echte aanrader, gewoon een pareltje. Is sinds 2011 terug te bezichtigen na jaren renovatie. Het eerste huis dat Gaudi ontworpen heeft. Inkomprijs is heel redelijk 10 € volwassenen en 8€ studenten (in vergelijking met Casa Batilo: 18,50 € per persoon, dat zeker niet zo mooi is, eerder een afknapper als je Geul gezien hebt). Wel maar geopend tot 14:30 in de namiddag. Je kan een ticket kopen waarop uur van inkom vermeld staat.

  Gepost door Veerle - 9/08/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Hospital de la Santa Crue


  Een oase van rust en bezinning in het hartje van de stad. Laat je verrassen door dit oudst hospitaal van de stad, Hospital de la Santa Crue. Kom even tot rust op de romantische binnenplaats of laat je verrassen tot het bezoeken van een tijdelijke tentoonstelling in de kapel.

  Gepost door Dejaegere - 28/05/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • lekker en gezond en........goedkoop


  In en zijstraatje van de Rambla, C. de Santa Anna, is een self service restaurant 'Self Naturista' , vegetarische restaurant met super lekkere zaken van uitstekende kwaliteit. Wij zijn geen vegetariërs maar dit is een absolute aanrader. Doorlopend open. Wij hebben daar voor 12€ gegeten met 2 personen.

  Gepost door frieda Mestdach - 29/04/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Lekker restaurantje


  Via Internet hadden wij een reservatie gemaakt bij restaurant Gut (Calle Perill 13,Barcelona 08012). We wisten niet wat we mochten verwachten, maar het was echt heel lekker. Een rustig en gezellig kader! Ga wel niet te vroeg,want in Barcelona gaat men veel later eten dan bij ons. Wij hadden gereserveerd om 20u30 en dat bleek nogal vroeg, de meeste klanten kwamen pas na 21u toe.

  Zeker een bezoekje waard!

  Gepost door Simoens - 31/03/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • luchthaven-hotel


  Opgepast: je komt aan in Terminal 1 van de luchthaven en daar is geen trein!! Je moet daar op een groene shuttlebus stappen om naar Terminal 2 te rijden, waar de trein wel is. Best in de luchthaven zelf, in het Tourist Office al een transportticket kopen voor meerdere dagen, want bij iedere overstap van één metro op een andere (zonder de metro te verlaten) moet je een ticket hebben.

  Gepost door Stefaan Top - 10/11/2011

  Reacties

  Wat de metro betreft, kan je ook kiezen voor T-10. Je beschikt dan over 10 ritten en je kan de kaart voor meerdere reizigers gebruiken. Een "rit" wil zeggen dat je gedurenden 1,5u gebruik kan maken van het openbaar vervoer.

  Gepost door Elke Van Haver op 2/11/2012


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Bus Turistic


  Neem je een Bus Turistic ticket, dan kan je - bv bij het opstappen op Plaça de Catalunya - de lange file vermijden door te zeggen dat je onderaan de bus wil zitten. Zo kan je snel mee (want iedereen wil altijd boven zitten). Het gebeurt nogal snel dat bij de volgende halte veel mensen afstappen en dan krijgen de personen die onderaan de bus zitten, de eerste kans om boven te gaan zitten. En zo zit je toch lekker boven.

  Gepost door Grietje Verbeure - 2/11/2011


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Voor de winkelaars


  Voor de bezoekers van Barcelona die houden van winkelen is de voormalige arena op de "Placa D'Espanya" een aanrader. Echt knap hoe men deze oude arena een nieuw leven heeft ingeblazen door hem om te bouwen tot een modern winkelcentrum. Ook de gebruikte arcitectuur is zeer de moeite waard om eens te gaan bekijken. Boven zijn verschillende restaurantjes met zicht over de stad. 't Is maar dat je het weet.


  Foto's voor deze reistip van Barcelona

  Gepost door Roger BRANT - 19/08/2011


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Verplaatsingen in Barcelona


  Als je Barcelona wil verkennen en gebruik maakt van de metro en bus, koop dan een 3-dagen kaart in één van de metrostations. Met deze kaart kan je 3 opeenvolgende dagen gebruik maken van de metro en bus. De kaart is ook geldig om de busverbinding naar de luchthaven te nemen. De kaart (€16,50) is persoonlijk maar is voordeliger dan een 10-rittenkaart (€8,25).

  Gepost door Dejaegere D - 10/08/2011


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Sagrada famila


  Wij gingen in het weekend maar zorgden dat we 's morgens op tijd daar waren ( voor 10 uur) en toen was het heel rustig slechts een half uurtje aangeschoven. Vroeger kon je boven op de torentjes rondwandelen maar nu enkel naar boven via de lift. En je kan er dan niet meer vrij rondwandelen... Uur staat op ticket aangegeven. Eens per maand is er iets speciaals georganiseerd bv operazanger die op komt treden.

  Gepost door Mandonx nele - 9/08/2011


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • verplaatsen in barcelona


  Neem zeker de toeristische bus voor 2 dagen ( 30 € voor 2 dagen, 23 € voor 1 dag ) en combineer dit met de metro T-10 en je geraakt overal waar je maar wil.

  Gepost door mulleman - 3/05/2011


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • bus touristica


  Maak zeker gebruik van de toeristenbus . je betaald 1 prijs voor 1 of meerdere dagen en je kan overal en wanneer je wil op en af stappen aan de meeste bezienswaardigheden .

  Gebruiken echt gemakkelijk.

  Gepost door de graeve stefaan - 23/03/2011


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Barcelona-card


  Wanneer je Barcelona bezoekt kan je gebruik maken van de Barceleno-card, deze kaart kan je bekomen van 1 t/m 5 dagen. Met deze kaart kan je met het openbaar vervoer reizen zoveel je wil - tram, metro, bus, trein + een groot aantal aantrekkelijke kortingen in musea, restaurant, winkeltjes, ....

  We hebben veelvuldig onze kaart gebruikt en de aankoopprijs dik terug verdiend.

  Gepost door Bruynseels Peter - 2/01/2011


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Bezoek Sagrada Familia


  Ga niet in het weekens of op feestdagen de Sagrada Fmilia bezoeken. Je moet dan zeker 2 uur aanschuiven. Ga op een weekdag in de namiddag. Dan kan je onmiddellijk binnen.

  Gepost door SPOOREN INGRID - 4/11/2010


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Restaurant Sinatra


  restaurant sinatra(www.restaurantesinatra.com). Wij zijn de eerste avond in dit restaurant beland door een tip uit een boekje van barcelona. Wij zijn nog 2x terug geweest maar telkens iets anders gegeten en het was allemaal even lekker en betaalbaar voor 60 euro eet enkele tapa's een hoofdschotel en wijn echt lekker.

  En voor iedereen die de flyer afgeeft die op de hoek van de straat word uitgedeeld een gratis glas cava.


  Gepost door kenny - 8/09/2010


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Les quinze nits


  Op aanraden van een vriendin zijn we in het restaurant les quinze nits beland aan de plaça reial, een echte verademing na de drukke Rambla, superlekker, helemaal niet duur en een schitterend uitzicht op de palmbomen, de fontein, en de straatlantaarns van Gaudi. We zijn er echt iedere dag teruggekeerd!

  http://www.lesquinzenits.com/


  Foto's voor deze reistip van Barcelona

  Gepost door Inge Claerhout - 1/09/2010

  Reacties

  Inderdaad, prijs kwaliteit nog moeilijk ergens anders te vinden. Toch zijn we er maar één keer geweest. De wachtrij van enkele honderden !!!!!! mensen voor ons vonden niet voor herhaling vatbaar.

  Gepost door MP op 12/09/2010

  een echte aanrader, héél lekker, perfecte prijs kwaliteit verhouding, spijtig van de wachtrij die er steeds staat. Als je kiest om binnen te zitten gaat het sneller, maar daar is de airco een echte ramp, neem alvast een trui mee !

  Gepost door VEKENS op 15/07/2012

  blijft in 2013 nog steeds een aanrader!

  Gepost door vanhecke op 9/02/2013


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Metro


  Loop geen eindeloze kilometers te voet maar neem de metro, is niet zo moeilijk als het lijkt en zeker niet onveilig! in Barca want heb er voortdurend veiligheids mensen gezien ,en vindt het zeker niet te duur,en je spaart er veel tijd mee uit en die kom je in Barca zeker te kort!!!

  Gepost door henrioulle - 27/07/2010


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Palau Guell


  5 jaar geleden was ik al eens in Barcelona, en toen was men Palau Guell volop aan het verbouwen.

  Nu kun je het bezoeken MAAR slechts zeer beperkt.

  Tot onze grote verbazing was de toegang gratis, maar je kunt enkel 1 ruimte op de gelijkvloers bezoeken en de kelderverdieping. Daar spelen ze een filmpje en zie je de overige ruimtes. Prachtig, maar helaas niet te bezichtigen.


  Voor ons was dit een ontgoocheling na het lange wachten.

  De andere ruimtes zullen later ook toegankelijk worden voor bezoek, maar bekijk dus best eens eerst hun website vooraleer je aanschuift in de lange rij:

  http://www.palauguell.cat
  5 jaar geleden was ik al eens in Barcelona, en toen was men Palau Guell volop aan het verbouwen.
  ...

  Lees het volledige berichtVerberg het volledige bericht
  Gepost door Bert & Mieke - 4/01/2010


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Taller de Tapas


  Wie Barcelona bezoekt moet zeker eens een tapas-bar proberen.

  Wij waren zeer tevreden over de Tapas in 'Taller de Tapas'

  Veel keuze en van goeie kwaliteit!


  Niet iedereen spreekt er even vloeiend Engels, maar de menukaart is in het Spaans, Catalaans en Engels.

  Taller de Tapas heeft 4 vestigingen in Barcelona, wij hebben gegeten in St Josep Oriol.

  http://www.tallerdetapas.com/

  Gepost door Bert & Mieke - 4/01/2010


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Bar L'Escenari Teatreneu


  Teatreneu is een (alternatief) theater, café en restaurant.


  Op de benedenverdieping is er een gezellig café, gedecoreerd met allerlei decorstukken. Je vindt er ook een grote boekenkast waar je (hoofdzakelijk Spaanse) boeken kunt ruilen.

  Boven is er een restaurant (met niet-rokers zone).

  Een leuke plaats voor een rustig avondje uit tussen local's en toeristen.

  Gepost door Bert & Mieke - 4/01/2010


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Rústico


  Rústico is een Argentijns restaurant tussen Parc Güel en de Avenue Diagonal.

  Lekker eten voor een betaalbare prijs!


  Carrer de Terol 39

  Gepost door Bert & Mieke - 4/01/2010


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!