NL FR

Home > Hotels Moezel

Hotels Moezel - Sorteer de resultaten:

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

Tevreden klant

Hotel:
Château de Vignée
Locatie:
België, Ardennen

“ Heel mooi domein met een prachtige bomendreef, er was ook voldoende parkeerruimte. Mooie statige gebouwen en zeer vriendelijke gastheer. Onze hond werd er ook vriendelijk ontvangen door de huishond Theo. Prachtige binnenkoer, heel indrukwekkend mooi!. We hebben een upgrade kamer gekregen, werkelijk fantastisch, prachtige schouw, aangenaam salon, gezellige en huiselijke slaapkamer en een super de luxe badkamer, bekleed met marmer. We waren in de vorige eeuw terechtgekomen, zalig sfeervol! De ontbijtruimte was heel huiselijk (alsook de vele kunstwerken: tekeningen, schilderijen, beelden maakten het plaatje compleet) en als ontbijt had je een zeer uitgebreide keuze mogelijkheid zowel naar brood als naar beleg toe.. De ruimte waarin het avondeten geserveerd werd, was heel kunstzinnig ingericht, prachtige couverts en sneeuwwitte tafellakens. De gastheer was zeer professioneel en je kon er rustig genieten van een uitmuntend menu, top, klasse! Het gehele gebouw straalde klasse uit. Parket als vloerbekleding in de verschillende ruimtes en een prachtige mozaïekvloer in de inkomhall! De dame des huizes sprak zelfs Nederlands en ook de gastheer was perfect tweetalig! Een echte aanrader! ”

Gepost door Helie Reyniers
op 16/10/2017

Meer reacties over hotels in Ardennen?

© Copyright Holidayline, 2000-2017, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!