NL FR

Insider Tips voor Lissabon

Restaurants & bars

Pasteleria de Belém

(Rua de Belém 84-92): Lissabon bezoeken zonder hier te stoppen zou zonde zijn. In deze bakkerij in de wijk Belém kunt u genieten van de bekende ‘Pasteis de Nata’, die krakend vers en nog warm worden opgediend.

Doca de Santo Amaro

de vroegere opslagplaatsen aan de dokken (Doca) werden omgetoverd tot een prachtige locatie om ‘s avonds bij kaarslicht te dineren met zicht op de Brug van 25 April. Alle keukens zijn er vertegenwoordigd: Braziliaans, Argentijns en natuurlijk Portugees. U geraakt hier met de trein die naar Cascais gaat (vanuit het station Cais do Sodre). Stap af bij de eerste halte en wandel in de richting van de brug.

Rei dos Frangos

(Travessa de Santo Antão 11, tel. 342 43 89): specialiteit is de geroosterde kip. Er is altijd een drukte van jewelste in dit eenvoudig restaurant. De inrichting is spartaans, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door het heerlijke eten, de joviale uitbater en de spotgoedkope prijzen.

Pavilhão Chines

(Rua Dom Pedro V 89): een heel merkwaardige wijnbar. Een gigantische collectie kitsch staat uitgestald in mooie ingebouwde kasten. Honderden schilderijen. Hier kan u uren zitten en gewoon rondkijken.

Lux

(Av. Infante D. Henrique, Santa Apolýnia): één van de meest trendy clubs van dit ogenblik. Verschillende zalen met elk hun eigen muziekstijl. Een van de mede-eigenaars van de club is John Malkovich.

Alcantara Cafe

(Rua Maria Luisa Holstein 15, tel. 363 71 76): Antoine Pinto, in België reeds gekend van Belga Queen, Het Pakhuis en Dock’s Café, heeft ook in Lissabon zijn visitekaartje achtergelaten. Het voormalige havenpakhuis is omgetoverd tot een postmoderne omgeving met stalen beelden, fluwelen gordijnen en beschilderde pilaren. Het menu en de wijnlijst zijn zeer uitgebreid en de service is prima. Een aanrader.


Meer informatieve links voor Lissabon

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-2017, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!