NL FR

Tips voor Firenze

Stuur ons een reistip

Filter de reistips
 • lang wachten Uffizi


  Om lange wachttijden te voorkomen, boek je ticket voor het Uffizi in Pitti museum de dag (of dagen) vooraf.

  Gepost door Van Tricht-D'Hoest - 11/10/2018


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Most pleasant restaurant!


  Eten is vrij 'goedkoop' in Firenze, alhoewel drankjes (frisdranken, etc.) wel zeer duur zijn. Een prachtige restaurant om te gaan eten die echt goedkoop is (met allerlei "specials"), met zeer vriendleijke restaurantmedewerkers en gratis wifi is de "Ristorante Lorenzo de Medici". Absoluut de moeite waard!

  http://www.lorenzodemediciristorante.com

  Gepost door Pascal Meersschaut - 13/08/2014


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Unieke foto's bekijken


  Je gaat naar Firenze voor kunstwerken uit de Renaissance, maar vergeet in de buurt van Santa Maria Novella (achter het gelijknamige station en plein) ook niet het Museo della Storia della Fotografia Fratelli Alinari. Gebaseerd op de miljoenen foto's van de gebroeders Alinari is dit een van de belangrijkste fotomusea ter wereld, met vaak boeiende gelegenheidsexpo's, schitterend voorgesteld. Meer info: www.alinari.com.

  Etienne en Chris.

  Gepost door Chris D'Hoest - 8/04/2010


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Opera in St. Mark's English Church


  In één van de smalle straten nabij Ponte Vecchio staat de St. Mark's English Church. In deze kleine oude kerk kan je bijna elke avond terecht voor een intieme operavoorstelling. Voor slechts €25 (online) krijg je een voorstelling in verschillende actes gespeeld door een viertal artiesten onder begeleiding van een klassieke piano. De operaspelers staan bij momenten slechts enkele centimeters van je af wat deze ervaring nog extra speciaal maakt. De zang is in het Italiaans en voor elke acte krijg je in het engels een beknopte samenvatting van het plot te horen. Tijdens je citytrip naar Firenze is dit een echte aanrader!
  In één van de smalle straten nabij Ponte Vecchio staat de St. Mark's English Church. In deze kleine oude kerk kan je bijna elke avond terecht voor een intieme operavoorstelling. Voor slechts €25 (online) krijg je een voorstelling in verschillende actes gespeeld door een viertal artiesten onder begeleiding van een klassieke piano. De operaspelers staan bij momenten slechts enkele centimeters van je af wat deze ervaring nog extra speciaal maakt. De zang is in het Italiaans en voor elke acte krijg je in het engels een beknopte samenvatting van het plot te horen. Tijdens je citytrip naar Firenze is dit een echte aanr...

  Lees het volledige berichtVerberg het volledige bericht

  Foto's voor deze reistip van Firenze

  Gepost door Peter & Ilse - 8/12/2009


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-2017, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!