NL FR

TOPPROMOTIES ZUID HOLLAND

STEL ZELF JE REIS ZUID HOLLAND SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Zuid Holland

Charmehotels Zuid Holland: Delft: Wie aan Delft denkt, denkt meteen aan Delfts blauw, maar er is meer … Een boottochtje op de schilderachtige grachten b.v., omgeven door monumentale patriciërshuizen. Wandel door kleine steegjes en geniet van rustieke hofjes. De sfeer is levendig met gezellige terrasjes en restaurantjes. De markt en het stadhuis met de 13de-eeuwse gevangenistoren vormen het middelpunt van Delft. De indrukwekkende binnenstad inspireerde de schilder Johannes Vermeer. Den Haag: Een stad van kunst en cultuur, van prachtige stranden en parken, van bruisende evenementen, van shoppen (alle winkels in het centrum zijn open op zondag), ... Musea, swingende popfestivals, toneel, dans, ... U zult er koninklijke momenten beleven, het hele jaar door. Het rustige strand van Kijkduin is de familiebadplaats bij uitstek, vooral bezocht door de lokale bevolking. Ook in het mondainere Scheveningen is het zalig uitwaaien. Oegstgeest: Op 15 minuten rijden van Schiphol, 20 minuten van Den Haag en 30 minuten van Amsterdam. Oegstgeest is een prima uitvalsbasis om de afwisselende Zuid-Hollandse omgeving te verkennen: lekker uitwaaien of winkelen in de nabijgelegen badplaatsen Noordwijk aan Zee, Katwijk of Scheveningen, een bezoek aan de sfeervolle binnenstad van Leiden (op 2 km), rijk aan musea en leuke terrasjes, aan Den Haag of aan de bloemenvelden van Keukenhof.

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!