NL FR

TOPPROMOTIES WADDENEILANDEN

STEL ZELF JE REIS WADDENEILANDEN SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Waddeneilanden

Charmehotels Waddeneilanden: Texel: de Waal is het kleinste en een van de oudste dorpen (12de eeuw) in het hart van Texel. De geveltjes en gezellige straatjes ademen een tijdloze sfeer uit. Doordat het dorp nauwelijks groeide bleef de oorspronkelijke en oude structuur van wegen en bebouwing grotendeels bewaard. In de hoofdstraat het Hogereind bevindt zich het Agrarisch en Wagenmuseum. Vlieland: het eiland is 12 km lang en 2 km breed. Er heerst een weldadige rust. Auto's zijn voor niet-eilandbewoners niet toegestaan. U verplaatst zich te voet of per fiets. In het enige dorp, Oost-Vlieland, doen de gevels denken aan vervlogen tijden. Leuke winkeltjes, bars en restaurantjes. Ameland: op gastvrij Ameland met typische eilandsfeer is veel te beleven. De pittoreske dorpen met gezellige restaurants herinneren aan de tijd dat de Amelanders leefden van de scheep- en walvisvaart. Verken het eiland per fiets van natuurmonument Het Oerd tot het uitgestrekte wad met zijn duizenden vogels. Terschelling: het meest afwisselende van de Waddeneilanden: 30 km strand, 14 km natuurreservaat, onaangetaste duinen, een wijde polder, 100 km fietspaden. Maar ook levendige, gezellige dorpen met goede restaurants, winkeltjes en cafés. Het dorp Terschelling West getuigt van het nautisch verleden van het eiland.

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!