NL FR

STEL ZELF JE REIS NEW YORK SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

New York

Hotels New York: New York zindert van levenslust, dag en nacht. De stad der steden is een veelzijdige, multiculturele mix van snel opkomende wijken, oude gloriën en te koesteren hoekjes - opwindend en vernieuwend ... Wat vandaag in is in New York, is dat morgen misschien niet meer. Het New York dat iedereen kent is dat van de imponerende skyline van Manhattan, van het Vrijheidsbeeld, van Times Square en Broadway, van Central Park, van Wall Street, van grootse musea zoals de Met en beroemde winkels zoals Marcy's, ... Daarnaast bestaat er een ander New York, weg van de clichés - aan u om het te ontdekken. Formaliteiten: België, Nederland en Frankrijk nemen deel aan het Visa Waiver Program van de VS. Dit betekent dat u geen visum nodig heeft als u reist met een paspoort uitgegeven door de Belgische, Nederlandse of Franse overheid met machineleesbare zone, dat geldig is voor de hele duur van uw verblijf in de Verenigde Staten (max. 90 dagen). Enkel geldig voor staatsburgers van een van deze 3 landen. Alle kinderen - ook baby's - moeten over een eigen paspoort met machineleesbare zone beschikken. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) Voor reizigers zonder visum is er een registratieplicht: het ESTA. De aanvraag en registratie - voor alle reizigers, inclusief kinderen en baby's - kost 14 Dollar en kan enkel gebeuren via de website https://esta.cbp.dhs.gov (beschikbaar in het Nederlands en het Frans). Alle betalingen voor elektronische aanvragen moeten online met een creditcard worden verricht. Het ESTA-systeem accepteert momenteel de volgende creditcards: MasterCard, VISA, American Express en Discover. Het elektronisch invullen van de formulieren kan ook door derden of een reisbureau worden gedaan. De registratie moet ten laatste 72 uur voor afreis gebeuren. De registratie is geldig gedurende 2 jaar en voor meerdere binnenkomsten in de V.S. Men kan steeds zijn gegevens actualiseren. In het merendeel van de gevallen zal men onmiddellijk een antwoord ontvangen. Wie geen toestemming krijgt, dient zich tot een ambassade of consulaat te wenden om een visum aan te vragen. Meer info op www.dhs.gov (Engelstalig). Opgelet, deze registratie vervangt in geen geval de verplichting om een geldig paspoort voor te leggen. Reizigers van een andere nationaliteit doen er goed aan bij de bevoegde instanties na te vragen welke formaliteiten zij moeten vervullen. Raadpleeg bij twijfel uw reisagent of de ambassade van de Verenigde Staten. Meer info op www.diplomatie.be OPGELET!!! Bij het invullen van het elektronisch formulier dient u tevens de 2 letters in te vullen die voorafgaan aan uw paspoortnummer. Indien dit niet gebeurd is, kunnen problemen ontstaan bij het inchecken!!

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!