NL FR

Parador de Alcalá de Henares ****

Spanje > Madrid > Alcalá de Henares

In deze gerenoveerde parador, ondergebracht in een klooster uit de 17de eeuw, gaan heden en verleden op een harmonieuze manier hand in hand samen. Het minimalistische interieur ademt elegantie en klasse uit. Alcalá biedt een brede waaier aan culturele en toeristische activiteiten. Een bezoekje aan de Spaanse hoofdstad, op 26 km, mag niet ontbreken.

Vraag hier je offerte aan

Alcalá de Henares

Erkend als Werelderfgoedstad en dit zal u helemaal niet verwonderen wanneer u langs de geplaveide straatjes van het historisch centrum slentert. Deze universiteitsstad heeft een groot cultureel erfgoed en een boeiende geschiedenis. Alcalá de Henares is ook litteraire hoofdstad; Miguel de Cervantes werd hier geboren en enkele belangrijke dichters en toneelschrijvers woonden er zoals Francisco de Quevedo, Lope de Vega, Calderón de la Barca, Tirso de Molina en Juan de la Cruz.

Ligging

in het centrum van de stad die alom bekend staat als geboorteplaats van Miguel de Cervantes. U bezoekt er het Cervantes Museum, de kathedraal en het openluchtmuseum van Moderne Sculpturen. Madrid, de Spaanse hoofdstad, ligt op 26 km met o.a. het Prado Museum.

Transport

per auto: 1.574 km (Brussel). Luchthaven: Madrid op 22 km.

Faciliteiten

deze parador is gehuisvest in een klooster uit de 17de eeuw die volledig gerenoveerd werd met behoud van de authenticiteit van het gebouw. Het minimalistische interieur ademt elegantie en klasse uit. Ontstressen en herbronnen in de exclusieve spa gaat als vanzelf onder de oude gewelven. Buitenzwembad. Aangenaam terras op de binnenplaats. Het restaurant Santo Tomás serveert een Madrileense keuken.

Kamers

het trendy interieur van de kamers zal u beslist weten te bekoren. De witte en beige tinten zorgen voor een serene sfeer. Standaardkamers, superior kamers of junior suites.

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!