NL FR

Gastenboek Venetië

Lees hier de reacties van onze klanten!

 • Principe ****


  Tophotel met goede ligging buiten druk centrum. Mooi interieur en vriendelijk personeel. Verzorgd ontbijt genoten op terras langs canapé grande.

  Gepost door Ria van hamle op 26/06/2022

  Reageer op dit bericht


       


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Corte Contarina ***


  Het hotel ligt in een wat in een meer afgelegen buurt (in een vuil straatje achterin) maar wel op wandelafstand van het centrum. Heel vriendelijk ontvangst door Mustafa die al het mogelijke deed om ons te plezieren en te informeren. Andere receptie medewerkers waren ook vriendelijk maar wat afstandelijker. Wij mochten in een grote kamer met typisch Venetiaans karakter en decor (tot daar alles prima). Maar de badkamer(tje) was uiterst klein en de afwerking liet echt te wensen over. Ik refereer dan vooral naar het feit dat er een groot papier tegen de muur hing met het opschrift (Don't touch please) welke snel werd opgehangen na wat mislukte restauratiewerken. De herstelling van de muur werd ook duidelijk gedan door een amateur zonder enige zin voor een nette afwerking (zie foto). Op de eerste dag hoorden wij ook het gelek van wat water en hebben dit ook gemeld aan Mustafa die de eigenaar zou verwittigen. Eén dag later bij terugkomst van een lange verkenning in de stad merkten we dan weer op dat heel de vloer in de badkamer nat was en dat er sprake was van een leuk aan het toilet. De receptionist probeerde met handdoeken wat te verhelpen zonder succes (De lek kon niet worden gestopt). Hierdoor werden wij verplicht om van kamer te veranderen en had men een kamer op de gelijkvloers vrij gemaakt (kamer voor mensen met een handicap). Op zich waren we al blij dat de badkamer wat groter en proper was tenzij de douche die enkel van een douchegordijn was voorzien. De receptiemedewerkers excuseerden zich meermaals voor dit voorval maar lieten ook duidelijk verstaan dat de zaakvoerder niet altijd de nodige inspanningen deed om tijdig wat schade te herstellen of te anticiperen. Hoewel de drukste periode nog zou komen .
  Als goede Belgen hebben wij ons begripvol gedragen maar was het toch even slikken gezien de situatie. Wij adviseren ook elke bezoeker om niet te veel te consumeren in het centrum en wat verder te zoeken naar leuke restaurants en Horeca. Het is zeker waar dat men in Venetië tracht om zo veel mogelijk geld te verdienen van toeristen en dit geeft soms een wrang gevoel . Het eten is ook niet TOP tenzij je veel geld geeft aan de betere restaurants. Maar Venetië is en blijft een wondermooie stad met prachtige gebouwen en een welbepaalde eigen sfeer (geen auto's of brommers maar nog steeds hevige Italianen die al te graag hun Zuiders temparament botvieren, dan wel in bootjes :-))

  Gepost door Stephane Stienlet op 24/03/2022

  Reageer op dit bericht


       


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Casa Verardo ***


  We hebben de kleerkast niet gevonden. Die zat achter een spiegel die we niet openkregen. We hadden het vroeger moeten vragen. Het uitzicht was helaas zeer ontgoochelend, op een muur aan de overkant.

  Gepost door Lerouge op 21/11/2021

  Reageer op dit bericht


       


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Casa Verardo ***


  Zeer verzorgd hotel met voldoende open ruimte zodat je niet op je kamer hoeft te blijven om uit te rusten van een wandeling.

  Gepost door De Croo Gerda op 21/11/2021

  Reageer op dit bericht


       


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Casa Verardo ***


  Zeer vriendelijk en gastvrij onthaal, warme professionele service gedurende ganse verblijf

  Gepost door Agnes op 8/11/2021

  Reageer op dit bericht


       


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!