NL FR

Tips voor Sardinië

Stuur ons een reistip

 • Dagtocht per boot


  Maak een dagtocht per boot in de Golf van Orosei, vertrekkend uit S. Maria Navarrese. De boot legt aan in P. Ispuligidenie, Cala Biriola, Cala Sisine, Grotta del Fico. Een aanrader vanwege de mooie, witte stranden waar de boot aanlegt, prachtige zichten langs de krijtrotsen, het heldere blauwe water waarin de lucht weerkaatst wordt. De boot meert aan, je krijgt een paar parasolletjes mee. Je vlijt je neer in het zand en zwemt in het heldere water waar nieuwsgierige visjes je verwelkomen. Insmeren is de boodschap want het is er erg warm. Na een uurtje komt de boot je weer oppikken en gaat de tocht verder naar de volgende Cala. Bewonder de druipstenen bij een wandeling in de Grotta del Fico.
  Maak een dagtocht per boot in de Golf van Orosei, vertrekkend uit S. Maria Navarrese. De boot legt aan in P. Ispuligidenie, Cala Biriola, Cala Sisine, Grotta del Fico. Een aanrader vanwege de mooie, witte stranden waar de boot aanlegt, prachtige zichten langs de krijtrotsen, het heldere blauwe water waarin de lucht weerkaatst wordt. De boot meert aan, je krijgt een paar parasolletjes mee. Je vlijt je neer in het zand en zwemt in het heldere water waar nieuwsgierige visjes je verwelkomen. Insmeren is de boodschap want het is er erg warm. Na een uurtje komt de boot je weer oppikken en gaat de tocht verder naar de...

  Lees het volledige berichtVerberg het volledige bericht
  Gepost door Brigitte - 26/06/2017


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Oostkust Sardinië


  Vanuit de haven van Orosei (Cala Gonone) kan je een prachtige boottrip maken langs de adembenemende kustlijn van de Golf van Orosei. Zo kan je een aantal prachtige strandjes (Cala Luna, Cala Biriola, Cala Sisine, Cala Mariolu...) bezoeken die enkel per boot bereikbaar zijn. Daarnaast kan je vanuit de boot een verfrissende duik nemen in de wondermooie Venus Pool of één van de mooie grotten gaan bezoeken (vb. Grotta del Bue Marino).

  Gepost door Hermans Viviane - 3/08/2014

  Reacties

  Bij ons verblijf in de Golfo Aranci zagen we op de kaart een uitstekende kaap "Capo Coda Cavallo" ten noorden van San Teodoro. Je krijgt er een fantastisch, adembenemend uitgestrekt vergezicht. Rijd met de auto wat verder tot de weg dood.oopt. De residentiële in ruwe stenen opgegrokken huizen moeten zalig zijn om te kunnen huren en daar je vakantie te kunnen doorbrengen. Het lijk het einde van de wereld, maar wat voor één. Bij ons verblijf in het andere hotel, Lanthia Resort, in de Golfo di Orosei, kregen we de tip om Pedra Longa te gaan bezoeken. Hier vind je op een hoge klif een soort herberg met stoelen en tafels waarbij je zelfs tot op de rand kan gaan genieten van het appelgroenzeeblauwe water en de ruige uit het water oprijzende rotsen. Mijn echtgenoot bestelde er een ceasar salad en ik een spaghetti al pomodora.

  Gepost door Brigitte op 28/06/2016


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!