NL FR

STEL ZELF JE REIS BERGAMO SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Bergamo

Citytrips Bergamo Bergamo: Centraal in Lombardije, aan de uitlopers van de Alpen, op 5 km van de luchthaven Orio el Serio en op 50 km van Milaan. De Cittá Bassa ofwel Benedenstad, is een moderne en dynamische stad. Bezoekt u de Accademia Carrara, met werken van wereldbefaamde kunstenaars Boticelli, Rubens en Rafaël. De kabeltrein brengt u naar de ommuurde Cittá Alta ofwel Bovenstad, een artistiek cadeautje uit de Venitiaanse overheersing. Kuiert u er langs de Piazza Vecci met het Paleis Raggione, de dom en de kerk Santa Maria Maggiore. Schrijft u ook het Wetenschapsmuseum, Galerij van Hedendaagse en Moderne kunst en het Donizetti theater op uw lijstje. Langs de Addarivier zijn er tal van excursiemogelijkheden. Op 16 km van Bergamo, bevindt zich het dorp Crespi d'Adda, een waar voorbeelddorp voor arbeiders, daterende uit de 19de eeuw en genoteerd op de UNESCO werelderfgoedlijst. Gevarieerde en kleurrijke natuur treft u aan op een paar km van Bergamo,aan het 7de grootste meer van Italië, nl. Lake Iseo.

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!