NL FR

Solo Sokos Hotel Estoria inclusief transfer bij aankomst ****

Momenteel zijn de prijzen nog niet geladen voor dit product. Je kan wel al een offerte aanvragen via onderstaand formulier.
 

 Reizigers info (zoals op identiteitskaart)

 
Aanspreking
Voornaam *
Naam *
Geboortedatum (dd/mm/yyyy)*
Reiziger 1
Reiziger 2

Verzekering

Adresgegevens

Ik wens in de toekomst interessante promoties van Holidayline te ontvangen via nieuwsbrief

Ik verklaar alle precontractuele informatie te hebben ontvangen, in het bijzonder het standaardinformatieformulier voor pakketreizen (voor zover het een pakketreis betreft) en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (voor zover een reisverzekering werd onderschreven). Ik verklaar mij akkoord met de algemene en bijzondere reisvoorwaarden 


Bevestig je aanvraag

Estland > Tallinn > Tallinn

De kunstwerken, verpreid aanwezig in dit hotel, zijn afkomstig van top-designers uit eigen land. Ze vertellen talrijke verhalen uit de rijke geschiedenis van Estland. Comfortabele en cosy sfeer zijn hier de sleutelwoorden. Green Key ecolabel.

Boeken

Geldig:

Ligging

uitstekend gelegen, net buiten de vestingmuren, naast het Tammsaare Park. Het oude centrum met tal van bezienswaardigheden, gezellige restaurants, leuke bars en terrasjes bevindt zich op 200 m. Wie graag een bezoek aan de stad combineert met een dagje aan zee kan terecht op het zandstrand van Pirita op 7 km. Publieke parking op 50 m: vanaf € 19,20/24 uur.

Metro

op 50 m. Trein- en busstation voor de verbinding met Riga (Letland) op 2 km.

Faciliteiten

lobby met receptie, 2 bars en een nachtclub. Elke morgen wacht u een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet in restaurant Merineitsi. U neemt hier ook het diner, de chef serveert er een internationale keuken. Snacks zijn verkrijgbaar in het restaurant Amarillo. Roomservice van 11 tot 21 uur. Na een drukke dag is het heerlijk relaxen in de sauna (betalend). Schoonheidsbehandelingen mogelijk in het Viru Beauty Center. Fitnessruimte.

Kamers

93 kamers worden hier aangeboden met elk een interessant verhaal of een leuk weetje over Estland. De inrichting is modern met hippe kleuraccenten die tegelijkertijd verrassen en charmeren. We reserveren voor u een superior kamer voor max. 3 personen.

Kinderen

kinderbedje gratis. Verminderde prijs voor 1 kind van 3 t/m 15 jaar op de kamer van de ouders.

Boeken

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!