NL FR

STEL ZELF JE CITYTRIP WASHINGTON SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Washington

Citytrips Washington: Washington D.C. is de Amerikaanse hoofdstad en een grote trekpleister van de Verenigde Staten. Washington D.C. biedt vele bezienswaardigheden aan voor iedere bezoeker. Op de eerste plaats denken we aan de National Mall, een groot open park in het midden van de stad. Washington D.C. heeft veel monumenten gewijd aan Amerikaanse leiders. Je vindt er ook talrijke musea: het Smithsonian Institution alleen al telt 19 musea, met onder meer het Air & Space museum en de National Gallery of Art. Verder heb je o.a. nog het International Spy Museum, het Newseum, de Library of Congress en de National Archives, waar je kan proeven van de Amerikaanse geschiedenis. Washington D.C. is gastvriendelijk, gezellig en openhartig. Ook sportievelingen komen hier aan hun trekken. In Washington D.C. worden namelijk talrijke sportwedstrijden en evenementen georganiseerd.

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!