NL FR
Corona-maatregelen
  • - wij zijn geopend van maandag t.e.m. vrijdag (9u tot 18u) en op zaterdag (10u-16u)
  • - klanten die niet kunnen afreizen omwille van Corona zullen door ons persoonlijk gecontacteerd worden

STEL ZELF JE CITYTRIP BANGKOK SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Bangkok

Citytrips Bangkok: Bangkok - of Krung Thep, zoals de Thai de stad noemen - is niet alleen de hoofdstad van Thailand, het is ook de grootste stad van het land. Met ongeveer 10 miljoen inwoners is het dé metropool van Zuidoost-Azië. Bangkok strekt zich uit over een gigantisch gebied langs de kronkelende Chao Phraya-rivier. De oevers zijn bezaaid met aanlegsteigers, bootjes varen af en aan. Met de Skytrain, een bovengrondse monorail, ontdekt u de stad vlot en makkelijk. De stad is levendig en modern, steeds in beweging. Het is een bruisende smeltkroes: van historische tempels en monumenten tot ultramoderne flatgebouwen, van simpele voedselkraampjes tot chique panoramische restaurants, van drijvende markten tot trendy shoppingcentra. Bangkok biedt altijd iets nieuws, ook voor wie er reeds meermaals heeft vertoefd. Formaliteiten voor Belgische onderdanen: Reispas, nog 6 maand geldig na de terugreis. Geen visumplicht voor een verblijf van max 30 dagen. Zie www.diplomatie.belgium.be en app Belgian Customs van financien.belgium/be (douane) (België) of anvr.nl/bestemmingen (Nederland). Registreer uw reis vooraf via de website travellersonline.diplomatie.be. Zo kan de FOD Buitenlandse Zaken u zo nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 10 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!