NL FR

Doe eens een vakantiecheque cadeau: altijd leuk om te geven én leuk om te krijgen!

Je bent op zoek naar dat gepaste cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, bbq, valentijn, moederdag, kerst en zo meer? Of je wil gewoon een familielid, vriend, collega of zakenrelatie verrassen? Dan is een Holidayline cadeaubon een origineel idee. Een vakantiecheque is namelijk altijd leuk om te geven & leuk om te krijgen!

Praktisch
De cadeaubon wordt je toegestuurd binnen de 2 dagen na betaling. Je kan er ook voor kiezen om onmiddellijk online te betalen en de eerstvolgende weekdag een pdf per mail te ontvangen, zodat je de cadeaubon zelf kan uitprinten. Ideaal voor last-minute cadeaubons!

Cadeaubon voor citytrip of volledig verblijf
Je kan kiezen om een specifiek verblijf cadeau te doen (bv een weekendje kortbij in de Benelux, Frankrijk of Duitsland) of je kiest zelf een bedrag naar keuze (vanaf 25 euro). Dat laatste geeft de gelukkige ontvanger de volledige vrijheid om zelf een bestemming te kiezen uit het volledige gamma van Holidayline en om zelf de duur van de reis te bepalen. Geef je een cadeaubon voor een weekendje weg of ga je voor een complete reis met alles erop en eraan?

Een ding is zeker: de gelukkige ontvanger zal zeker nog eens aan je terugdenken tijdens de reis.

 

Meer informatie over de cadeaubon

Wij bieden je 2 mogelijkheden aan:

  • de cadeaubon van Holidayline kan opgemaakt worden voor een concreet verblijf (bv een gastronomisch arrangement of citytrip Parijs voor een welbepaalde datum)
  • of je kan opteren voor een bedrag naar keuze (vanaf 25 euro). Dit geeft de gelukkige ontvanger de volledige vrijheid om zelf een bestemming te kiezen uit het volledige gamma van Holidayline (zie www.holidayline.be) en om zelf de duur van de reis te bepalen.

Indien je een cadeaubon schenkt, is die steeds geldig voor een volledig kalenderjaar. Dus één jaar vanaf de datum van uitgifte.

Bij aankoop van een cadeaubon ontvang je een bestelbon en de corresponderende factuur. Aansluitend op je betaling ontvang je de cadeaubon: ofwel binnen de 2 dagen per post ofwel de eerstvolgende weekdag per mail (document om zelf uit te printen).

Hoe kun je reserveren met de cadeaubon?

Je kan je reservatie per email doorgeven aan quality@holidayline.be of telefonisch op het nummer 050 330 990. Je dient dan je volledige adresgegevens, telefoonnummer en emailadres op te geven. En we vernemen uiteraard graag je reisdatum, aantal personen, hotelkeuze en of er transport moet bijgeboekt worden.

Je krijgt normaal gezien antwoord binnen de 48 uur.

Indien het bedrag van de reis de waarde van de cadeaubon overstijgt dan dient dit verschil per creditcard (bij vertrek binnen de 30 dagen) of per overschrijving (bij vertrek later dan 30 dagen na reservatie) aan ons betaald te worden. Indien anderzijds er een restbedrag is tussen de totale reissom en de cadeaubon, dan zal hiervoor geen nieuwe cadeaubon worden opgemaakt. Je hebt de mogelijkheid om transport of extra produkten zoals metrokaarten, museumkaarten, tentoonstellingen, musicals en dergelijke via ons te reserveren.
Kortingsbonnen of aankoopcheques kunnen niet gebruikt worden voor het restbedrag.

Indien je dit wenst kunnen wij je een annulatieverzekering aanbieden voor een bedrag van 3.50% op de totale reissom. Zo kan je in geval van ziekte, overlijden van je reispartner of familie tot de tweede graad de verzekering inroepen inzake annulatie.

Voor de cadeaubon gelden de algemene en bijzondere voorwaarden van Holidayline. Gelieve deze goed na te lezen aangezien deze strikt toegepast zullen worden.

Je reisdocumenten!

Van zodra het volledige dossier bevestigd is, word je hiervan op de hoogte gebracht en ontvang je een factuur met overzicht van je reservatie en het eventueel openstaande saldo (na aftrek van de cadeaubon). Nadien krijg je alle reisdocumenten.

Bestelformulier

Jouw gegevens

 


In welke taal dient de cheque opgemaakt te worden?

Wens je dat de cadeaubon rechtstreeks naar de begunstigde verzonden wordt?


Gegevens van de begunstigde

Kies je methode van betaling

Let op! Kortingsbonnen of aankoopcheques kunnen niet gebruikt worden bij aankoop van een cadeaubon.
Cadeaubonnen kunnen enkel en alleen verzilverd worden via Holidayline.
Cadeaubonnen zijn in geen geval inwisselbaar voor geld en kunnen ook nooit ingeruild worden.
Cadeaubonnen zijn ook nooit herlaadbaar.

Verstuur

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!