NL FR

STEL ZELF JE CITYTRIP OSLO SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Oslo

Citytrips Oslo: De Noorse hoofdstad Oslo ligt aan de oevers van het Oslo fjord en wordt omgeven door beboste bergflanken en meertjes. Ook in de stad is het erg groen, met ontelbare parken. Maar Oslo is ook interessant omwille van zijn historische gebouwen (stadhuis, vesting Akerhus, ...), zijn overvloed aan musea (Munchmuseum, Vikingskipshuset, ..) en de vele shoppingmogelijkheden. Een verrassend veelzijdige stad! De rust van de prachtige natuur, de overweldigende saunacultuur, de pracht en praal van de Noorse cultuur en het enthousiaste uitgaansleven. Enkele toppers zijn het Munch Museum en het Holmenkollen Ski Museum. Dit laatste is het oudste skimuseum ter wereld. Het Vigeland Beeldenpark en het Koninklijk Paleis zijn echte pareltjes. Wat zeker en vast een bezoek waard is, is het Noorse Museum voor Culturele Historie. Deze site behoort tot de grootste openluchtmusea van Europa. En hoewel alcohol duur is in het hoge noorden, het uitgaansleven heeft een sterke reputatie!

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!