NL FR

Citytrips > Hotels Amsterdam

 Zin in een citytrip in Amsterdam? Lekker kuieren langs de wereldberoemde grachten, gezellig een van de vele markten bezoeken, je laten onderdompelen in het bruisende nachtleven, 's anderendaags weer op je positieven komen met een lekker ontbijt. Tijdens een citytrip in Amsterdam onderga je de stad?

Te voet, te fiets of vanop het water

Je kunt duizend redenen bedenken voor geslaagde citytrips in Amsterdam. Er zijn ook tientallen manieren om je tripje te plannen. Vooral qua transport zijn de mogelijkheden legio! Per fiets natuurlijk. Te voet, als je de grachtenpanden eens goed van nabij wil inspecteren. Een boot huren is dé perfecte manier om Amsterdam te ontdekken: van op het water. Je kunt met twee een boot huren, desnoods alleen of met een vriendengroep. Kan je niet zelf varen? Geen nood. Je kunt gewoon een kapitein erbij huren of gewoon een plekje op een rondvaartboot reserveren.


Cultuur en geschiedenis in Amsterdam

Wist je dat er jaarlijks zo'n 4,5 miljoen mensen Amsterdam bezoeken? Nog eens 16 miljoen mensen komen er voor een gezellig dagje uit. Bij een citytrip in Amsterdam staat cultuur op de eerste plaats. Mensen komen naar een museum, zoals het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum of het Anne Frank Huis. Voor muziek- en theaterliefhebbers is de keuze erg moeilijk, want heel divers: muziekgebouw aan 't IJ. Carré. Concertgebouw. Heineken Music Hall. Of één van de 'kleinere' zalen zoals Melkweg, Paradiso of Bitterzoet.?

Een stad waar alles kan

We kunnen er niet omheen. Een groot deel van de bezoekers boekt zijn citytrip in Amsterdam niet voor de musea of de grachtengordel. Geen toerist weet dat de Oude Kerk het oudste bestaande gebouw van de stad is. Ze komen speciaal voor de rosse buurt van Amsterdam, de Wallen, al kennen -vooral Amerikanen- het als 'Red Light District'. Het is een stukje traditie waar we allicht nooit meer vanaf raken, al zijn er op dat vlak ook veel zaken veranderd.

Kortom: citytrips in Amsterdam zijn dé ideale manier om onze hoofdstad te (her)ontdekken!Een fraai historisch decor en een veelkleurige mix van culturen - een stad waar alles kan. Klein van oppervlakte, maar groot van hart.verberg
Hotels Amsterdam - Sorteer de resultaten:
Opgelet Helaas voldoet er geen enkel hotel aan uw filter critera, gelieve uw filters te resetten en opnieuw beginnen

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?

Filter opEnkel unieke vluchten

Prijs per persoon per verblijf (gebruik de schuifbalken)

Aantal sterren:

 


Filters opnieuw instellen

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!