NL FR

Citytrips > Hotels Budapest

Op citytrip naar Budapest, hoofdstad van Hongarije. De Donau splitst de stad in twee delen: Buda en Pest. Ze zijn verbonden door de wereldberoemde Kettingbrug, niet te missen tijdens je citytrip in Boedapest. In Buda slenter je door de romantische burchtwijk met steegjes en historische gebouwen. Vanaf het Vissersbastion geniet je van een prachtig zicht over het stadsdeel Pest en de Donau: de ideale start van een geslaagde Budapest citytrip.

In Pest staat het Hongaars parlementsgebouw, het grootste in de wereld. Het immense Heldenplein met het Millenniummonument is ook een bezoek waard. Wie even wil verpozen tijdens zijn citytrip in Budapest kan naar de thermale baden van Géllert of Széchenyi. Budapest is de 'spa-hoofdstad van de wereld'. Je kan de rust ook opzoeken op het autovrije Margaretha-eiland, een soort stadspark in het midden van de Donau.

Winkelen tijdens je citytrip in Budapest doe je in de Váci Utca en in de Rákóczi Utca. In de Centrale Markthal (Nagycsarnok) vind je een kleine tweehonderd winkels, vooral groenten, fruit en lokale specialiteiten. Sla een bezoekje aan een koffiehuis zeker niet over. Bij Gerbeaud zijn de gebakjes overheerlijk! Proef ook de andere Hongaarse specialiteiten zoals bv. goulash.
verberg
Hotels Budapest - Sorteer de resultaten:

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?

Filter opEnkel unieke vluchten

Prijs per persoon per verblijf (gebruik de schuifbalken)

Aantal sterren:

 


Filters opnieuw instellen

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!