NL FR

TOPPROMOTIES HALKIDIKI

STEL ZELF JE REIS HALKIDIKI SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Halkidiki

Charmehotels Halkidiki: Schiereiland in het noordoosten, bergachtig en rijk bebost met lange, schilderachtige stranden en de Heilige Berg Athos (monnikenstaat). De charme van de Olympische Rivièra valt moeilijk te vatten in een paar woorden. Alles wat u zoekt is er immers te vinden. Goudgele stranden, charmante dorpjes, de hoogste berg van Griekenland, een prachtige natuur, een heerlijke keuken en een gastvrije bevolking. Er is niets zoals Halkidiki, beweren de Noord-Grieken, en zij weten waarover ze het hebben. De drie schiereilanden Kassandra, Sithonia en Athos vormen een betoverend schilderij van blauw en groen, een kleine microkosmos waar het heerlijk vertoeven is... Eén ding is zeker: u geniet met alle zintuigen!

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?

Tevreden klant

Hotel:
Flegra Palace
Locatie:
Griekenland, Halkidiki

“ We hebben genoten van ons verblijf in jullie mooi hotel. Het ontbijt was zeer verscheiden en heel lekker. Het zwembad deed dagelijks deugd als verfrissing. Het personeel was supervriendelijk en vooral de receptioniste Olga was zeer geduldig en klantvriendelijk.
Van de beach bar Mare Nostra hebben we verder geen gebruik gemaakt, dat was meer iets voor de jongeren. Te voet ben je al gauw in het centrum waar winkels en eetgelegenheden zijn. Een avondwandeling langs de strandboulevard met de mooie zonsondergang is ook een aanrader ! ”

Gepost door Poortmans
op 29/06/2024

Meer reacties over hotels in Halkidiki?

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!