NL FR

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

Vakanties met eigen wagen in Europa, zowel voor een weekendje vrij als voor een langere autovakantie! Wij hebben een ruim aanbod van populaire regio's zoals de Provence en Toscane maar ook streken die nog niet ontdekt zijn door de grote massa, zoals Umbrië en Galicië. Je stelt zelf je reis samen. Misschien had je een een rondreis in gedachten? Combineer naar wens verschillende hotelletjes want meestal is er geen minimumverblijf vereist.. Ontdek snel ons ruim aanbod !

Tevreden klant

Hotel:
Haus am See
Locatie:
Duitsland, Eifel

“ Prijs / kwaliteit is dit hotel een aanrader. Het ontbijt is zeer uitgebreid en lekker. Een goede start voor de vele en lange wandelingen die aangeboden worden. Diner bestaat uit drie gangen en is zonder meer in orde. De vriendelijke bediening, de stoffen tafelkleedjes en servietten, het kaarsje en de roosjes op de tafel maken het helemaal af! Het hotel is open vanaf 15.00 uur. Zeker niet vooraf aanmelden want dan merk je toch wel dat dit niet geapprecieerd wordt. Wij hadden dit niet opgemerkt dus was de start niet optimaal maar dit werd ruimschoots goedgemaakt de tweede dag want via het hotel konden wij een e-bike huren. Een elektrische fiets dus aan 22 euro per dag per fiets. Zeker doen in de Eifel! ”

Gepost door Vinck Gerda
op 26/09/2016

Meer reacties over hotels in Eifel?

© Copyright Holidayline, 2000-2017, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!