NL FR

Insider Tips voor Wenen

Restaurants

Do&Co Restaurant & Onyx Bar

(Stephansplatz 12, telefoon 535 3969, reservering aangeraden): dé place to be in Wenen. Internationale keuken met de nadruk op mediterrane, Japanse (sushi en sashimi) en Weense specialiteiten. Voor of na het eten kan u iets drinken in de Onyx Bar die een verdieping lager ligt. Het kader is een mix van oriëntaals en strak design. Het uitzicht op de Stephansdom is adembenemend: alleen daarvoor al loont het de moeite om hier iets te komen drinken. Hogere prijsklasse.

Palmenhaus

(Burggarten, juist achter het Albertina Museum, telefoon 533 10 33): restaurant in de serres van de Burggarten. Een zalige internationale keuken, geserveerd in een tropisch decor van palmbomen en andere exotische planten. In de zomer met een heel groot terras in de Burggarten. In het weekend zijn er na het eten dj-sessies met telkens een ander muziekgenre. Heel aanvaardbare prijzen.

Moto

(Schönbrunner Strasse 30/Eingang Rudigergasse, telefoon 587 06 72, reservering zeker vereist): onze absolute favoriet: moeilijk te vinden (in een klein zijstraatje en van buiten af is er geen enkele aanwijzing dat er zich in het gebouw een restaurant bevindt), maar beslist de moeite waard. Een mix van cocktailbar en restaurant, traditioneel ingericht. Betaalbare prijzen.

Sky-Bar

(Kärtnerstrasse 19, telefoon 513 17 12): in dé winkelstraat van Wenen, de Kärtnerstrasse, op de 7de verdieping boven een supermarkt. Fantastisch zicht over Wenen terwijl u aan een cocktail nipt. Er is ook een restaurant (reservering vereist). Een heel aangename plaats.


Meer informatieve links voor Wenen

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!