NL FR

Majestic Toscanelli ****

restaurant
162
bar
155
room service
178
24-uursreceptie
222
gratis wifi
179
bad en/of douche
170

Italië > Veneto > Veneto - Padova

Dit hotel, ondergebracht in een gebouw waarvan de geschiedenis enkele eeuwen teruggaat, werd met respect voor het verleden mooi gerenoveerd tot een viersterrenhotel. De kamers stralen klasse en elegantie uit en zijn voorzien van alle modern comfort. Verzorgd ontbijtbuffet. Goede ligging in het historische centrum van de stad.

Vraag hier je offerte aan

Veneto - Padova

Stad in het noorden van Italië met een rijke geschiedenis. Historische gebouwen, kerken, pleinen en galerijen... op het vlak van kunst en cultuur valt hier heel wat te ontdekken. Het bruisende karakter van deze stad is grotendeels ook te danken aan de aanwezige studenten, de universiteit werd gesticht in 1222 en is altijd van groot belang geweest voor Padova.

Ligging

in een autoluwe wijk in het historische centrum van Padova. In de buurt liggen de 3 bekendste pleinen van de stad; Piazza delle Erbe, Piazza della Frutta en de Piazza dei Signori.

Transport

per auto: 1.136 km. Luchthaven Venezia op 48 km.

Faciliteiten

de geschiedenis van het gebouw gaat terug tot het begin van de 16de eeuw. Lange tijd was het een ontmoetingsplaats voor jongeren en studenten waar ze terecht konden voor een goede maaltijd met een glas wijn. In dit pand opende Italo Morosi er in 1946 restaurant Toscanelli, twintig jaar later werden er ook nog hotelkamers aan toegevoegd. Tot op heden is het nog steeds de familie Morosi die de traditie verder zet. Er wacht u hier iedere morgen een verzorgd ontbijtbuffet. Kleine intieme bar, lunch en diner mogelijk. Autoluwe zone, parking met valetservice.

Kamers

elegant ingerichte kamers (18-20 m²) met zicht op het pleintje aan de voorkant van het hotel of met zicht op de achterliggende tuin. Alle modern comfort is aanwezig in de 34 kamers. Het interieur is telkens heel verschillend, van 19de-eeuwse Engelse stijl naar Venetiaanse barok.

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!