NL FR

Insider Tips voor Amsterdam

Restaurants & bars

De Waag

(Nieuwmarkt 4, tel. 422 77 72): dit restaurant dat uitstekend gelegen is in het stadscentrum serveert een internationale keuken, met toch wel wat Vlaamse invloeden. Het kader is prachtig en historisch, want u eet hier in een vroegere stadspoort.

De Vijff Vlieghen

(Spuistraat 294-302, tel. 530 40 60): heel populair zowel bij Amsterdammers als bij toeristen, dus altijd druk, maar het blijft een aanrader voor wie wil genieten van de traditionele Hollandse keuken.

Kantjil & De Tijger

(Spuistraat 291-293, tel. 620 09 94): er zijn vele uitstekende Indonesische restaurants in Amsterdam, maar dit is zeker één van de betere. Leuke, gezellige sfeer en een snelle service.

Pulitzer

(Prinsengracht 315-331): het hotel is één van de absolute aanraders uit deze brochure (zie p. 133). Het weerspiegelt volledig het rijke verleden van de stad Amsterdam en het bestaat uit meer dan 20 monumentale grachtenpanden.
Pulitzers restaurant is een prachtige, sfeervolle en artistieke ruimte, ontworpen door de beroemde Franse architect Pierre Yves Rochon, die onder meer betrokken is geweest bij de restauratie van het legendarische Hotel Prince de Galles in Parijs. Internationale keuken.

Café ‘t Smalle

(Egelantiersgracht 12, tel. 623 96 17): sinds 1786 is dit een echte bruine kroeg in de volkswijk De Jordaan waar men altijd terecht kan voor een goede borrel. Geen restaurant, maar een écht authentieke locatie met een wonder mooi terras aan de waterkant.


Meer informatieve links voor Amsterdam

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-2017, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!