NL FR

4 dagen Château de Pray ****

4 dagen Château de Pray ****

4 dagen
voor € 265 p.p.

Château de Pray **** is genesteld in een groene omgeving van 5 ha met een moestuin en een schitterend aangelegde tuin in Franse stijl. Gelegen tussen de regio's van de Touraine en Sologne, op een heuvel langs de zuidelijke oever van de Loire. De kastelen langs deze rivier zijn wereldberoemd. Op 4 km liggen de koninklijke stad Amboise en Clos Lucé. Hier bevindt zich het huis waar Leonardo da Vinci zijn laatste levensjaren doorbracht, tegenwoordig is het een museum. Chenoneau ligt op 14 km, Blois - met gezellig centrum en pittoreske straatjes - op 33 km.

Ontdek ook de kastelen van Chambord, Cheverny en Azay-le-Rideau. En Tours, een interessante stad met talrijke bezienswaardigheden, fraaie pleintjes en parken, een typische gastronomie én uitstekende Tourainewijnen zoals Vouvray, Montlouis, Bourgueil en Chinon. Diverse wijnhuizen bieden degustaties aan.

Inbegrepen

  • 3 nachten
  • 3x ontbijtbuffet

 
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Op deze kalender zie je de beschikbaarheid in het hotel. Klik op de gewenste aankomstdatum en daarna op de knop 'Boeken'.

 
hotel beschikbaar
op aanvraag  
Op aanvraag betekent dat wij niet meer onmiddellijk over kamers beschikken in het hotel. Wij contacteren het hotel om te vragen of er nog beschikbaarheid is en houden je binnen de 2 werkdagen op de hoogte.
niet beschikbaar
x
Geselecteerd verblijf

Reis je met kinderen?

Boeken

Geldigheid

Prijs per persoon op basis van een classic 2-persoonskamer.

01/02-30/04/24 en 01/10-31/12/24: € 265

Wens je ook tickets bij te boeken voor het kasteel van Chambord, Chenonceau, Blois, Azay-le-Rideau, Talcy en Clos Lucé,... Mail na online reservering je dossiernummer door met vermelding van welke tickets je graag wenst bij te boeken.

Geen andere kortingen van toepassing.
De volledige verblijfsduur moet binnen de opgegeven periode vallen (bij overlapping van 2 prijsperiodes geldt de duurste periode).
Facultatief: annulatieverzekering (6,00% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).
100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden).

Boekingscode:

VDLV0026

Bijzonderheden

  • huisdieren: € 10/nacht.
  • Verblijfstaks: € 2,50/persoon/nacht (ter plaatse te betalen).

Château de Pray ****

Frankrijk > Châteaux de la Loire > Loiredal - Chargé

Van de eerste toren van het kasteel, dat oorspronkelijk een kapel was, tot het overloopzwembad, dit logeeradresje is een levende getuige van een boeiende kroniek. Van hieruit bezoekt u vlot de beroemde kastelen van de Loire. Geniet van een wandeling door de bossen of maak een ritje op een paard vanaf de aangrenzende stallen. Dit schitterende 12de-eeuwse kasteel is een oase van rust in het hart van de Loirestreek.

paardrijden of paardenfokkerij
in het hotel of in de nabijheid
145
huisdieren toegelaten
173
gratis parking
160
Oplaadpunt elektrische wagens
221
superlekkere keuken
140
bar
155
strijkmogelijkheid
163
wellnessfaciliteiten
149
fietsen beschikbaar
135
Overdekte fietsstalling
223
openluchtzwembad
167
kamers toegankelijk voor rolstoelgebruikers op aanvraag
177
wifi (betalend)
180
gratis wifi
179
bad en/of douche
170
haardroger
218
kluisje
174
koffie- en/of theefaciliteiten
175

Informatie over hotel Château de Pray

Geldig:

Loiredal - Chargé

Gelegen tussen de regio's van de Touraine en Sologne, op een heuvel langs de zuidelijke oever van de Loire. De kastelen langs deze rivier zijn wereldberoemd. Op 4 km ligt de koninklijke stad Amboise met het Clos Lucé. Hier bevindt zich het huis waar Leonardo da Vinci zijn laatste levensjaren doorbracht, tegenwoordig is het een museum. Chenoneau ligt op 14 km, Blois met de pittoreske straatjes op 33 km.

Ligging

genesteld in een groene omgeving van 5 ha met een moestuin en een schitterend aangelegde tuin in Franse stijl. Met de fiets kan u op een relaxte manier de oevers van de Loire verkennen. Scheep in voor een boottochtje op een typische barge en laat u meevoeren op de stroom. Een gezellige picknick op een eilandje... dit is op en top vakantie.

Transport

per auto: 504 km (Brussel). Treinstation Amboise op 4 km.

Faciliteiten

elke ochtend geniet u hier van een gevarieerd ontbijtbuffet op basis van bereidingen uit de keuken van het kasteel. In het restaurant L'Orangerie (1 Michelinster) dineert u in een decor van troglodieten. U proeft hier van een lokale keuken met een internationale toets (3 gangen streekmenu vanaf € 63, vooraf te reserveren). Op sluitingsdagen kunnen hotelgasten hier genieten van een uitstekende maaltijd, bereid door het vakkundig team van de chef. Bewonder de 19de eeuwse open haard, versierd met aardewerk en mythologische motieven en de prachtige Aubusson tapijten in de woonkamer. In het park bevindt zich een verwarmd overloopzwembad. Zalig relaxen op het terras of gezellig flaneren in de magnifieke tuin, aan u de keuze.

Kamers

elegante inrichting in de kamers, de meubelen uit de 16de eeuw zorgen voor een romantische toets. Ze zijn allemaal verschillend en kijken uit op de weelderige tuin of op de binnenplaats. Voor de badkamer werd een mix van hout en marmer gebruikt. Naar keuze reserveren we voor u een classic kamer (20-25 m², max. 2 personen) of een superior kamer (23-30 m², hemelbed, max. 2 personen), beide types bevinden zich in het kasteel. De paviljoen kamers (30 m², gelijlvloers, zicht op het kasteel en de binnenplaats) bevinden zich in het bijgebouw tegenover het kasteel.

Maaltijden

logies en ontbijt (buffet).

Kinderen

geen kinderkortingen, geen kinderbedjes beschikbaar.

Bijzonderheden

  • huisdieren: € 10/nacht.
  • Verblijfstaks: € 2,50/persoon/nacht (ter plaatse te betalen).

Adres van Château de Pray: rue du Cèdre, 37530 Chargé (Amboise)

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
België



Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!



Even geduld aub!