Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

Het welslagen van een reis hangt voor een groot deel af van de accommodatie waarvoor gekozen is. Charme hotels zijn de keuze bij uitstek voor een geslaagde vakantie. Zeker wanneer het een gezellig uitje met zijn tweetjes betreft of een familievakantie. Het grote verschil tussen een charme hotel en een ander hotel zit ‘m vooral in de details. Charmehotels worden vaak uitgebaat door koppels of gezinnen en zijn dus wat kleiner. Er is veel persoonlijke aandacht voor de gasten en ook in de kamer is er dikwijls meer tijd en werk besteed aan kleine extra's die het hotel een unieke sfeer geven. Voor een verblijf met nét dat beetje meer karakter. In een eenvoudige bed & breakfast, of in een luxueus kasteel. Of wat dacht je van een typische Venetiaanse villa? Of liever een Provençaalse 'mas' (landhuis) genesteld tussen de olijfbomen? Hier vergeet je ongetwijfeld de dagelijkse beslommeringen ...

Kiezen voor pure romantiek

Wat is er beter om het samenzijn te vieren dan een overnachting in een romantisch hotel? Wie van klein en rustig houdt, kan kiezen voor een bed & breakfast met een eigen karakter, maar ook bij een overnachting in één van de vele kastelen is de romantiek niet ver te zoeken. Romantische hotels doen de passie oplaaien en de liefde openbloeien. Een mooi ingerichte kamer, een gezellig ontbijt, zicht op een prachtig landschap en een uitstekend onthaal zorgen voor een onbetwistbaar aangename sfeer om bij weg te dromen. Wie eens de smaak te pakken heeft, wil geen andere vakantie meer dan die in een romantisch hotel.

Een betoverende omgeving

Een belangrijk aspect bij charme hotels is de ligging van het hotel. Het zal niet verwonderen dat een rustieke villa die gelegen is tussen de wijngaarden met zicht op de ondergaande zon heel wat meer succes oogst dan dezelfde villa wanneer zij langs een drukke baan gelegen is. Vandaar dat charme hotels nagenoeg altijd op plekjes gelegen zijn die tot de verbeelding spreken. Van prachtige zandstranden tot landschappen die niet lijken te eindigen, er is altijd een omgeving waar romantiek in de lucht hangt.
verberg

Tevreden klant

Hotel:
Moselschlösschen
Locatie:
Duitsland, Moezel

“ Mooie hotel op een uitstekende ligging met grote nieuwe kamers. Goede keuken alsook vriendelijk personeel. Een aanrader. ”

Gepost door Patrik
op 15/06/2016

Meer reacties over hotels in Moezel?

Wegdromen in charme hotels

Zoek je Charmehotels op land

Zoek je Charmehotels op regio

© Copyright Holidayline, 2000-2016, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!