NL FR

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

Op zoek naar een strandvakantie, groene vakantie, bergvakantie, cultuurvakantie of sportieve vakantie? Verkies je een populaire badstad of liever een hotel op de top van een heuvel? Je vindt het allemaal in ons aanbod. Nadat je je hotel gekozen hebt zal ons boekingssysteem naar de vluchtmogelijkheden voor jouw reisdata zoeken. Je krijgt steeds de goedkoopste prijzen van de dag!

Tevreden klant

Hotel:
Convento da Sertã
Locatie:
Portugal, Centro Portugal

“ Perfekt over de hele lijn (met uitzondering van het bed, maar dat zal wel aan de toestand van onze rug gelegen hebben). Personeel dat echt alles doet om de eigen streek op een ongelofelijk positieve manier voor te stellen. Een ideale ligging met Coimbra en Tomar op minder dan een uur van het hotel en gelegen in een bosrijke omgeving. Uitgewerkte uitstappen en wandelingen in een bosrijke omgeving. Dit hotel moet je absoluut meer promoten en verder opnemen in jullie aanbiedingen. ”

Gepost door Kris De Meulenaere
op 22/09/2016

Meer reacties over hotels in Centro Portugal?

Vliegtrips

Zoek je Vliegtrips op land

Zoek je Vliegtrips op stad of regio

© Copyright Holidayline, 2000-2017, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!