NL FR

STEL ZELF JE REIS PELOPONNESOS SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Peloponnesos

Charmehotels Peloponnesos: Prachtig en puur, gescheiden van het vasteland door het Kanaal van Korinthië. Archeologische schoonheid, traditie, rustige stranden. Wie Peloponnesos zegt, denkt aan legendarische mythes. Het is hier dat Hercules de Nemeïsche leeuw bevocht, dat goden afdaalden naar de aarde om zich te mengen in menselijke aangelegenheden en dat Paris met Helena vluchtte en zeil zette op zoek naar het Gulden Vlies. Los van zijn mythologische charme, barst de regio van de tastbare sporen die de talrijke beschavingen er ooit achterlieten: klassieke tempels, Myceense paleizen, Byzantijnse stadjes en Ottomaanse, Frankische en Venetiaanse vestingen. Ook natuurliefhebbers en rustzoekers kunnen hier hun hart ophalen. De gastronomie is absoluut een vermelding waard. Ze behoort tot de beste van heel Griekenland. Wijnliefhebbers mogen zeker de lokale wijnen op basis van de Agiorgitiko-druif niet missen. Een mythisch schiereiland waar u zich een beetje god onder de goden waant.

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!