NL FR

TOPPROMOTIES DUBAI

STEL ZELF JE REIS DUBAI SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Dubai

Hotels Dubai: Dubai is een sterk groeiende bestemming. Er wordt druk gebouwd met de bedoeling om binnen een paar jaar tot de wereldtop van het toerisme te behoren. 15% van alle kranen ter wereld zouden in Dubai staan. Wolkenkrabbers met supermoderne architectuur schieten als paddenstoelen uit de grond. Het is werkelijk fascinerend om te zien hoe hard men werkt aan het alternatief voor de slinkende olievoorraad, het toerisme. Hoe groots, origineel, gek en adembenemend u het maar kan bedenken, in Dubai gaat men steeds een stapje verder. Dubai is de stad bij uitstek van de superlatieven, de stad waar het ondenkbare gerealiseerd wordt. In 1966 was Dubai nog een grote zandvlakte, een vissersdorp met een nederzetting op de oevers van de Creek. Vandaag is het een van de modernste ‘places to be and to be seen’ van het Midden-Oosten. Belangrijkste toeristische troeven: 365 dagen zon, woestijnactiviteiten en -excursies, golf, shopping, duiken en een bruisend nachtleven. Temperatuur: tijdens de winter (november-april) geniet u van een zacht klimaat met aangename temperaturen van 23°C, tijdens de zomer (mei-oktober) is het er warm en soms vrij vochtig. In juli en augustus kan de temperatuur oplopen tot 45°C. De Ramadan: dit is de periode waarin de moslims vasten van zonsopgang tot zonsondergang. Eten, drinken en roken is dan verboden op openbare plaatsen (o.a. op het strand), ook voor toeristen. Overdag zal in de hotel-restaurants geen alcohol geschonken worden (roomservice is wel mogelijk). Niet alle restaurants zijn geopend, maar toch steeds minimum 1. Er zal geen livemuziek gespeeld worden in de hotels. Er wordt aan de toeristen gevraagd deze ‘regels’ te respecteren. Voor uw reis naar de Verenigde Arabische Emiraten is een internationaal paspoort vereist, nog 6 maanden geldig na terugkeer.

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!