NL FR

Insider Tips voor Brugge

Restaurants & bars

Den Dijver

(Dijver 5, tel. 050/33.60.69): de chef verwerkt op een ingenieuze manier Belgische top bieren in de gerechten. Een klassiek restaurant, maar een aanrader indien u houdt van een gastronomische keuken met een originele touch.

De Stove

(Kleine Sint-Amandsstraat 4, tel. 050/33.78.35): klein restaurantje voor een 20-tal klanten. De chef werkt steeds marktvers, terwijl zijn echtgenote bedient. Gezellig en goed !

B-IN

(Zonnekemeers - Oud Sint-Jan, tel. 050/31.13.00): een modern (dus lounge !) decor. Zeer goede kwaliteit (niet echt duur, niet echt goedkoop).

De Gouden Haerynck

(Groeninge 25, tel. 050/33.76.37) maakt samen met de andere grote namen zoals De Karmeliet en De Zilveren Pauw van Patrick Devos deel uit van de absolute toprestaurants van Brugge. Dit is natuurlijk een restaurant uit de hogere prijsklasse, maar u geniet er van een zeer goede keuken. Gelegen in het centrum in een mooi pand met een stijlvol rustiek interieur.


Meer informatieve links voor Brugge

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!