STEL ZELF JE REIS CHAMPAGNE SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Champagne

Ontdek de authentieke smaak van champagne en plan een weekendje naar de Champagnestreek. Een ideale combinatie van geschiedenis, natuur en gastronomie. Voor de liefhebbers van de godendrank staat een bezoek aan één van de bekende champagnehuizen vooraan, zoals Mercier, Demoiselle.... Reims is een hotspot, met zijn beroemde gotische kathedraal, talrijke musea en restaurantjes en verkeersvrije winkelstraten. Van hieruit rij je verder langs de mooiste wegen naar Epernay, gelegen in het hart van de wijngaarden.

Een weekend in de Champagnestreek betekent ook genieten van de Franse keuken waarbij een glaasje bubbels niet mag ontbreken. Deze streek kent enkele sterrenrestaurants waar je kunt kennismaken met enkele unieke smaken en combinaties voor een geslaagd gastronomisch weekend. Treed eens buiten het klassieke parcours van de Route Touristique du Champagne en je staat versteld van de charme van kleinere dorpjes zoals Bergères Les Vertus en Bar-Sur-Aube, met middeleeuws aanzien. Geniet tijdens je Champagne weekend van de heuvellandschappen, de unieke wijngaarden en de charme en rust van riviertjes zoals de Marne en de Seine.

De uitgestrekte bossen in streken zoals de Argonne bieden een uitdaging voor de sportievelingen onder ons. Een ontspannend intermezzo na het uitgebreid tafelen en de talrijke proeverijen. Na een weekend in de Champagne voel je je als het ware als herboren!

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

Tevreden klant

Hotel:
Le Tulipier
Locatie:
Frankrijk, Champagne

“ Heel vriendelijk personeel.
Hou je van rust en de natuur, dan is dit deideale uitvalsbasis.  ”

Gepost door Gesquiere Hilde
op 30/06/2022

Meer reacties over hotels in Champagne?

Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!