NL FR

Reisnieuws

Hier vind je de laatste reisnieuwtjes!

 • De Canarische eilanden, eilanden van de eeuwige lente


  Stop je dikke jas, sjaal en handschoenen ver weg. In putje winter genieten van zalige temperaturen op het strand, dat doe je op de Canarische eilanden.

  Dankzij hun aangename klimaat worden  de Canarische eilanden vaak 'eilanden van de eeuwige lente' genoemd. Meerdere eilanden en het Massief van Anaga op Tenerife zijn geklasseerde biosfeerreservaten. De archipel telt eveneens 4 nationale parken. Naast de stranden, die zich perfect lenen om rustig wat vitamine D op te doen of om watersporten te beoefenen, loont ook het binnenland zeer de moeite, dankzij de verrassend mooie landschappen. Hier kun je eindeloos wandelen en fietsen, of je zelfs wagen aan canyoning of speleologie.

  Ook op cultureel gebied kom je op de Canarische eilanden aan je trekken. Het historische centrum van San Cristóbal de la Laguna (Tenerife) staat op de Unesco werelderfgoedlijst. En als je de kans hebt om naar Tenerife te reizen met carnaval, proef je mee van de unieke sfeer en ambiance tijdens de festiviteiten in Santa Cruz de Tenerife.

  Stop je dikke jas, sjaal en handschoenen ver weg. In putje winter genieten van zalige temperaturen op het strand, dat doe je op de Canarische eilanden.   

  Reageer

  Reageer op dit bericht
  * verplicht veld

  Verstuur je reactie

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!