NL FR

10-daagse rondreis Biarritz en Frans Baskenland

10-daagse rondreis Biarritz en Frans Baskenland

10 dagen
€ 635 p.p.

Met één voet in de Atlantische oceaan en de ander in de bergen. De Aquitaine strekt zich uit tussen het blauw van de zee en het groen van het achterland. Deze streek is zeer gevarieerd en wordt doorkruist door het grootste estuarium van Europa. Je vindt er de hoogste duinen van het continent, afgezoomd door de langste fijnzandstranden ter wereld. Surfers halen hier hun hart op in de krachtige, hoge golven. De Baskische kust is slechts 40 kilometer lang, maar heeft de mooiste badplaatsen om volledig bij weg te dromen. De eclectische architectuur, gemengd met andere stijlen als art deco, neo-Baskisch en neo-Normandisch, zorgt voor een chique sfeer in Biarritz.

Je verblijft eerst aan de Atlantische kust,  dicht bij het centrum van Biarritz en op slechts enkele minuten stappen van het strand en de geanimeerde markthallen. Dit recent gerenoveerde hotel dompelt je onder in de avontuurlijke wereld van de beroemde schrijver Jules Verne, auteur van '20.000 mijlen onder zee' en 'reis om de wereld in tachtig dagen'. Geniet van de schitterende stranden, imposante rotsen en statige villa's of relax aan het zwembad. In de omgeving bezoek je Bayonne, Saint Jean de Luz en Saint Jean Pied de Port (op 58 km), startplaatsen voor pelgrimstochten naar Santiago de Compostella in Spanje. Espelette (op 22 km) en Sare (op 25 km) zijn typische dorpjes met rode vakwerkhuisjes.

Daarna gaat het richting Aïnhoa, een van de mooiste van de mooiste dorpen van Frankrijk, streek van herders en vissers met typische vakwerkhuizen. Je logeert hier in een oase van rust, in een schitterend park dat uitnodigt tot verpozen. Het hotel wordt al decennialang van vader op zoon gerund door dezelfde familie. De wijnkelder telt 4.500 flessen van hoge kwaliteit. Dat wordt genieten!


Inbegrepen

  • 5 nachten in Hôtel Littéraire Jules Verne, BW Signature Collection **** (Biarritz)
  • 4 nachten in Argi-Eder **** (Aïnhoa)
  • 9x ontbijtbuffet
  • Hôtel Jules Verne : typisch Baskische lekkernij bij aankomst

Geldigheid

Prijs per persoon op basis van een classic en tradition 2-persoonskamer.

07/04-30/04/24 en 01/10-31/10/24 : € 635
01/05-30/06/24 : € 859
05/07-01/09/24 : € 1359
02/09-30/09/24 : € 899

Deze rondreis dient gereserveerd te worden min. 60 dagen voor afreis en ten laatste voor 01/04/24, zoniet duurder.

Geen andere kortingen van toepassing.
De volledige verblijfsduur moet binnen de opgegeven periode vallen (bij overlapping van 2 prijsperiodes geldt de duurste periode).
Facultatief: annulatieverzekering (6,00% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).
100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden).

Optioneel

Half pension in Argi-Eder: + € 34 p.p.p.n.

Privilège kamer in Argi-Eder (35-48m², met salon) : + € 25 à € 28 per persoon per nacht

Boekingscode:

PBSV0036, PBSV0003

Bijzonderheden

  • min. 2 nachten op donderdag, vrijdag en zaterdag.
  • Verblijfstaks: € 2,64/persoon/nacht (ter plaatse te betalen).
  • Kleine huisdieren: € 14/nacht.

Hôtel Jules Verne  ****

Frankrijk > Baskenland (Frankrijk) > Baskenland - Biarritz

Het Hôtel Jules Verne is een hommage aan de auteur van '20.000 mijlen onder zee' en 'reis om de wereld in tachtig dagen'. De uitstekende ligging dicht bij het centrum van Biarritz en op slechts enkele minuten stappen van het strand en de geanimeerde markthallen is een echte troef. Dit gerenoveerde hotel dompelt u onder in de wereld van de beroemde schrijver Jules Verne.

watersporten in het hotel of in
de nabijheid
150
snorkelen en/of duiken in het
hotel of in de nabijheid
137
golfclub in het hotel of in de
nabijheid
141
paardrijden of paardenfokkerij
in het hotel of in de nabijheid
145
ecovriendelijk hotel
139
huisdieren toegelaten
173
parking (betalend)
161
Oplaadpunt elektrische wagens
221
bar
155
room service
178
strijkmogelijkheid
163
fitnessruimte
157
Overdekte fietsstalling
223
24-uursreceptie
222
openluchtzwembad
167
communicerende kamers mogelijk op aanvraag
156
kamers toegankelijk voor rolstoelgebruikers op aanvraag
177
lift
159
airconditioning
169
gratis wifi
179
douche
172
haardroger
218
kluisje
174
koffie- en/of theefaciliteiten
175

Informatie over hotel Hôtel Jules Verne

Geldig:

Baskenland - Biarritz

Ongetwijfeld een van de meest prestigieuze badsteden langs de Atlantische kust van Frankrijk. Het was de schrijver Victor Hugo die er in 1843 verbleef en er de schoonheid van ontdekte. De indrukwekkende golven van de oceaan, die hier met veel machtsvertoon komen aanrollen, maken van Biarritz een hotspot voor golfsurfers. Hier wachten u schitterende stranden, imposante rotsen en statige villa's.

Ligging

uitstekende ligging in het centrum van Biarritz, tegenover het Musée Asiatica. U bevindt zich hier in een eerder rustige, residentiële wijk op 800 m van het casino en het strand, en op 750 m van de geanimeerde markthallen en het nachtleven. In de omgeving bezoekt u Bayonne (op 8,5 km) waar regelmatig festiviteiten plaatsvinden, Saint Jean de Luz (op 16 km) en Saint Jean Pied de Port (op 58 km), startplaatsen voor pelgrimstochten naar Santiago de Compostella in Spanje. Espelette (op 22 km) en Sare (op 25 km) zijn typische dorpjes met rode vakwerkhuisjes.

Transport

per auto: 1.080 km (Brussel). Treinstation Biarritz op 5 km. Luchthaven: Biarritz/Anglet/Bayonne op 3,6 km, Bordeaux op 199 km.

Faciliteiten

in de ontbijtruimte wacht u iedere morgen een uitgebreid ontbijtbuffet op basis van lokale producten (7 tot 10 u). Relaxen met een heerlijk drankje in de bar lounge, bij mooi weer op het terras of aan het buitenzwembad (open april tot oktober, gratis ligstoelen en parasols). Goed uitgeruste fitnessruimte in belle-époquestijl. Afgesloten parking: vanaf € 30/24 u. Gratis publieke parking op 100 m. In de omgeving: surf, golf, thalassotherapie, wandel- en fietspaden, Baskische pelota (traditionele balsport).

Kamers

voor de inrichting van de 77 kamers werd de inspiratie gehaald bij de avontuurlijke reisbeschrijvingen van Jules Verne. We reserveren voor u een classic kamer (14 m², max. 2 personen, tweepersoonsbed), een executive kamer (14 m², max. 2 personen, tweepersoonsbed, badjassen en pantoffels, expressomachine, minibar) of een junior suite (26 m², max. 2 personen, badjassen en pantoffels, expressomachine, minibar). Tweepersoonskamer voor alleengebruik (classic).

Maaltijden

logies en ontbijt (buffet).

Kinderen

kinderbedje gratis. Enkel in de classic éénpersoonskamers: 1 kind t/m 11 jaar overnacht gratis op de kamer van 1 persoon (inclusief ontbijt).

Extra

typisch Baskische lekkernij bij aankomst.

Bijzonderheden

  • min. 2 nachten op donderdag, vrijdag en zaterdag.
  • Verblijfstaks: € 2,64/persoon/nacht (ter plaatse te betalen).
  • Kleine huisdieren: € 14/nacht.

Hôtel Jules Verne  ****
Adres van Hôtel Jules Verne : 2 rue Guy Petit, 64200 Biarritz
Hôtel Jules Verne  ****

Beoordeling voor hotel Hôtel Jules Verne

Dit hotel werd beoordeeld door 7 gasten

Ligging
Algemene delen:
Ontbijt:
Netheid:
Grootte kamer:
Meubilair:
Bed:
Geluidsisolatie:
Badkamer:
Service/onthaal:
8.9/10
9.1/10
8.9/10
8.9/10
8.1/10
8.9/10
8.7/10
8.7/10
8.9/10
8.9/10
Gemiddelde score van 8.8/10

Voeg een berichtje toe

Reacties van klanten voor hotel - Hôtel Jules Verne

  • Een gezellig hotel, alles in het teken van de wereld van Jules Verne, zowel in de gemeenschappelijke ruimten als in de kamer. Het ligt niet pal in het centrum, maar toch zijn het oude stadsdeel van Biarritz en het strand vlot te voet bereikbaar in 15 minuten.
    Enige minpunt voor ons: : de kamers zijn klein (alhoewel alles aanwezig was). Aangezien wij drie weken op rondreis waren en dus twee grote koffers hadden, was dat toch even behelpen.

    Gepost door Vanryckeghem Marleen op 2/07/2023 Reageer

    Reageer op dit bericht
    * verplicht veld

    Verstuur je reactie

  • Goed hotel. Prima ontbijt. Niet te ver van de bezienswaardigheden.
    Wel kamers aan de kleine kant. Wij waren 14 dagen op stap. Dan heb je toch wat valiezen en bagage mee. Daar konden we absoluut geen weg mee ...
    Enkel de ondergrondse parking die ze aanbieden is duur. Bij info in de Tourist Office kwamen we te weten dat 100 meter van het hotel een immense gratis parking aanwezig is.
    Misschien als tip mee te geven aan toekomstige reizigers ...

    Gepost door Boncquet Dirk op 7/06/2023 Reageer

    Reageer op dit bericht
    * verplicht veld

    Verstuur je reactie

  • Het onthaal verliep nogal gehaast.
    Aangename kamer en geen last van lawaai van het verkeer.
    Een gevarieerd ontbijtbuffet.
    - de parking bij het hotel is duur!

    Gepost door Herman op 2/06/2023 Reageer

    Reageer op dit bericht
    * verplicht veld

    Verstuur je reactie

  • Absolute aanrader dit hotel. Het personeel is super vriendelijk, behulpzaam, attent. Elk detail wordt opgemerkt en onmiddellijk opgelost. Voorbeeld : ontbijtbuffet.... wordt steeds aangevuld, je kan met elke vraag terecht, er is ruime keuze, altijd met aancacht voor lokale of huisgemaakte produkten.
    Heel positief is ook de diversiteit in personeel vb. dwergvrouw maakt deel uit van het kamerpersoneel. Fantastisch !!!
    Aandacht voor het milieu . vb glazen karaf voor water in de kamer, dat bijgevuld kan worden aan de "fontaine" in de ontbijtruimte !!!
    Aandacht echt voor alles : literair hotel ..... Le Tour du monde en 80 jours, gratis aangeboden door het hotel. Elke kamer heeft naam ivm Jules Verne. In de kamer ligt nog een voek dat je kan lezen en de inrichting is gericht op de naam van de kamer en een werk van de auteur.
    Bij aankomst, aan het onthaal, kan je een verfrissend drankje of een koffiekoekje nemen, "après le voyage".
    De ligging van het hotel is super. Op 10 minuutjes wandelen van het centrum en ideaal om te vertrekken met de auto naar andere activiteiten buiten Biarritz !!!!
    Kortom : alleen lof !!!!!

    Gepost door Carine Vanstaen op 18/04/2023 Reageer

    Reageer op dit bericht
    * verplicht veld

    Verstuur je reactie

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
België



Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!



Even geduld aub!