NL FR

Mandarin Oriental *****

Momenteel zijn de prijzen nog niet geladen voor dit product. Je kan wel al een offerte aanvragen via onderstaand formulier.
 

 Reizigers info (zoals op identiteitskaart)

 
Aanspreking
Voornaam *
Naam *
Geboortedatum (dd/mm/yyyy)*
Reiziger 1
Reiziger 2

Verzekering

Adresgegevens

Ik wens in de toekomst op de hoogte te blijven van jullie promoties en wedstrijden via de nieuwsbrief

Ik verklaar alle precontractuele informatie te hebben ontvangen, in het bijzonder het standaardinformatieformulier voor pakketreizen (voor zover het een pakketreis betreft) en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (voor zover een reisverzekering werd onderschreven). Ik verklaar mij akkoord met de algemene en bijzondere reisvoorwaarden 


Bevestig je aanvraag

Verenigde Staten > New York > Uptown Manhattan

Een adembenemend luxehotel in het kloppend hart van de stad, uitkijkend op Central Park, de Hudson-rivier en de skyline van Manhattan. Bekroonde spa en gastronomisch restaurant.

Boeken

vanaf € 434,00 p.p.
Ontbijt niet inbegrepen
Geldig:

Ligging

op het kruispunt van Columbus Circle en Central Park, op wandel­afstand van Broadway, het Lincoln Center en Fifth Avenue. Het hotel maakt deel uit van het Time Warner Center, een complex met ondermeer ook een winkelcentrum.

Metro

59 Street Columbus Circle (lijn 1,3, A, B, C, D) op 100 m.

Faciliteiten

gerenoveerde lobby op de 35ste verdieping, ingericht volgens het Yin Yang principe, receptie en concierge. 2 Bars: The Aviary, stijlvolle elegantie met verbluffend zicht op Central Park en The Office, intiem en eerder Brits van stijl. Het panoramisch restaurant Asiate serveert een eigentijdse keuken met Aziatische invloeden. Hier geniet u eveneens van een onvergetelijk panorama. De bekroonde spa omvat een binnenzwembad, mogelijkheid tot massages en schoonheids­behandelingen. Fitness. Lift.

Kamers

244 kamers, verspreid tussen de 35ste en 54ste verdieping van het gebouw. De decoratie weerspiegelt de oosterse erfenis van Mandarin Oriental, in combinatie met hedendaagse elementen. Fabelachtig uitzicht door de ­hoge ramen. Vast tapijt. Kamers met zicht op de Hudson-rivier (37 m²) of zicht op Central Park (39 m²). Beide types voor max. 2 personen.

Kinderen

geen kinderkortingen.

Extra

thee bij aankomst.

Boeken

Adres van Mandarin Oriental: 80 Columbus Circle @ 60th Street, 10023 New York

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!