NL FR

Belleclaire ***(*)

Momenteel zijn de prijzen nog niet geladen voor dit product. Je kan wel al een offerte aanvragen via onderstaand formulier.
 

 Reizigers info (zoals op identiteitskaart)

 
Aanspreking
Voornaam *
Naam *
Geboortedatum (dd/mm/yyyy)*
Reiziger 1
Reiziger 2

Verzekering

Adresgegevens

Ik wens in de toekomst op de hoogte te blijven van jullie promoties en wedstrijden via de nieuwsbrief

Ik verklaar alle precontractuele informatie te hebben ontvangen, in het bijzonder het standaardinformatieformulier voor pakketreizen (voor zover het een pakketreis betreft) en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (voor zover een reisverzekering werd onderschreven). Ik verklaar mij akkoord met de algemene en bijzondere reisvoorwaarden 


Bevestig je aanvraag

Verenigde Staten > New York > Upper West Side

Klassieke charme en modern com­fort in de Upper West Side. Een architec­turaal pareltje uit 1903 met een presti­gieu­ze gastenlijst (Mark Twain, Maksim Gorki, Babe Ruth,...).

Boeken

vanaf € 88,50 p.p.
Ontbijt niet inbegrepen
Geldig:

Ligging

het hotel Belleclaire is gelegen in de Upper West Side van New York (77th Street). U verblijft hier in een wijk die rijk is aan cultuur, musea en entertainment, en die geprezen wordt voor haar restaurants. Het Beacon Theatre, The American Museum of Natural History, het legendarische Central Park en het Lincoln Center for the Performing Arts liggen allemaal op wandelafstand. U geniet van een prima metroverbinding naar Midtown Manhattan met o.m. Times Square en het MoMA.

Metro

79th Street (lijn 1 en 2) op 150 m.

Faciliteiten

achter de mooie gevel gaat een romantisch hotel schuil dat zich onderscheidt door zijn inrichting en persoonlijke service. U wordt vriendelijk welkom geheten aan de receptie. Lobby en lounge waar u kan genieten van een drankje en de kranten kan inkijken. Media lounge met arcade­games en computers.

Kamers

de 240 kamers zijn compact, maar ge­zellig en uit­nodigend. De inrichting is modern. Laminaatvloer, badjassen zijn voorzien. We reserveren voor u een standaardkamer (11-13 m², max. 2 personen) of een ruime­re deluxe kamer (16-21 m², max. 4 personen, zie ook Uw voordeel).

Kinderen

enkel in de deluxe kamers (2x queen bed): 2 kinderen t/m 17 jaar overnachten gratis op de kamer van de ouders (ontbijt niet inbegrepen).

Boeken

Adres van Belleclaire: 250 West 77th Street, 10024 New York City

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!