NL FR

50 Bowery ****

Momenteel zijn de prijzen nog niet geladen voor dit product. Je kan wel al een offerte aanvragen via onderstaand formulier.
 

 Reizigers info (zoals op identiteitskaart)

 
Aanspreking
Voornaam *
Naam *
Geboortedatum (dd/mm/yyyy)*
Reiziger 1
Reiziger 2

Verzekering

Adresgegevens

Ik wens in de toekomst op de hoogte te blijven van jullie promoties en wedstrijden via de nieuwsbrief

Ik verklaar alle precontractuele informatie te hebben ontvangen, in het bijzonder het standaardinformatieformulier voor pakketreizen (voor zover het een pakketreis betreft) en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (voor zover een reisverzekering werd onderschreven). Ik verklaar mij akkoord met de algemene en bijzondere reisvoorwaarden 


Bevestig je aanvraag

Verenigde Staten > New York > Chinatown

Een eigentijds Boutique hotel in het hartje van het levendige Chinatown. Geliefd bij internationale reizigers, creatievelingen én de New Yorkers. En... wat een uitzicht!

Boeken

vanaf € 162,00 p.p.
Ontbijt niet inbegrepen
Geldig:

Ligging

in het levendige Chinatown, nabij enkele van de meest levendige wijken van New York: Lower East Side, Soho en Little Italy. Veel restaurants, bars, winkels, het One World Observatory en de Brooklyn Brigde liggen in de omgeving.

Metro

Grand Street Station (lijnen B, D) en Canal Street Station (lijn Z).

Faciliteiten

in het Rice & Gold restaurant kunt u terecht voor het ontbijt (betalend), lunch en diner. De rooftopbar The Crown op de 21ste verdieping biedt u een mooi uitzicht op de stad. Verder is er nog een fitnessruimte (24u/24) en conciërgeservice. 21 Verdiepingen.

Kamers

de 229 kamers zijn voorzien van kamerhoge ramen en eiken vloeren. Badjassen en luxe toiletartikelen van Jonathan Adler zijn aanwezig. Keuze uit een deluxe king kamer (24 m², max. 2 personen) of een deluxe double double kamer (24 m², max. 4 personen).

Kinderen

enkel in de deluxe double double kamers: 2 kinderen overnachten gratis op de kamer van de ouders (ontbijt niet inbegrepen).

Boeken

Adres van 50 Bowery: 50 Bowery, 10013 New York City

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!