NL FR
Corona-maatregelen
  • - wij zijn geopend van maandag t.e.m. vrijdag (9u tot 18u) en op zaterdag (10u-16u)
  • - klanten die niet kunnen afreizen omwille van Corona zullen door ons persoonlijk gecontacteerd worden

Red Lion ****

Opgelet Dit product is momenteel niet online boekbaar. Gelieve contact op te nemen met ons callcenter. (3033)

Tsjechië > Praag

Dit voormalige statige burgerhuis heeft zijn historische karakter zorgvuldig bewaard. Dankzij de talrijke renovaties door de eeuwen heen, zijn er zowel gothische, renaissance als barokke stijlelementen terug te vinden. Vandaag biedt het alle moderne faciliteiten in een prachtig kader.

Boeken

Geldig:

Ligging

Hotel Red Lion bestaat uit een hoofdgebouw met 4 verdiepingen. Het hotel bevindt zich op 20km van het vliegveld (Ruzyne) en op 3km van het station (Hlavni nadrazi). Er is een betalende publieke parking vlakbij (22€ per 24 uur). U verblijft in de onmiddellijke omgeving van het stadscentrum. Het hotel kan je omschrijven als: charmant hotel & karaktervol gebouw.

Metro

Metrohalte Malostranska dichtbij.

Faciliteiten

Receptie , Wifi . Het hotel beschikt over betalende parking (prijs: 22€). Mogelijkheid tot shoppen buiten het hotel. Er zijn shops op 1 km van het hotel. Het hotel voorziet ondermeer een aparte bagageruimte, een schoonmaakdienst, mogelijkheid tot strijken, toeristische infobalie. Restaurants. Openingsuren: 7:00-22:00. Type keuken: czech, international. Gratis honden toegelaten.

Kamers

Er zijn in het totaal 6 hotelkamers. - 3 dubbele kamers - 3 kamers met bad en toilet - 3 kamers met douche en toilet - 3 suites - 3 rokerskamers - 3 kamers waar er niet mag gerookt worden

Maaltijden

kamer en ontbijt

Boeken

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 10 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!