NL FR

Quinta da Ventuzela Solar Quinta e Herdade

Momenteel zijn de prijzen nog niet geladen voor dit product. Je kan wel al een offerte aanvragen via onderstaand formulier.
 

 Reizigers info (zoals op identiteitskaart)

 
Aanspreking
Voornaam *
Naam *
Geboortedatum (dd/mm/yyyy)*
Reiziger 1
Reiziger 2

Verzekering

Adresgegevens

Ik wens in de toekomst interessante promoties van Holidayline te ontvangen via nieuwsbrief

Ik verklaar alle precontractuele informatie te hebben ontvangen, in het bijzonder het standaardinformatieformulier voor pakketreizen (voor zover het een pakketreis betreft) en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (voor zover een reisverzekering werd onderschreven). Ik verklaar mij akkoord met de algemene en bijzondere reisvoorwaarden 


Bevestig je aanvraag

bar
155
openluchtzwembad
167
airconditioning
169
wifi (betalend)
180
bad en/of douche
170

Portugal > Noord-Portugal > Noord-Portugal - Cinfães

Deze quinta, gelegen op een geprivilegieerde locatie in de vallei van de Douro met schitterend uitzicht op de rivier, ademt rust en sereniteit uit. Genieten van fauna en flora in een groene regio staan hier centraal. Quinta's zijn agrarisch gelegen landhuizen en boerderijen waarvan de architectuur varieert van rustiek tot klassiek.

Boeken

Geldig:

Noord-Portugal - Cinfães

Tussen de oevers van de Douro en het Serra de Montemuro gebergte. De eerste koning van Portugal, Afonso Henriques (1139-1185) werd hier grootgebracht. Het is een groene regio met o.a. een strand bij de stuwdam van Carrapatelo waar watersporten kunnen beoefend worden. Hier vindt u ook tal van overblijfselen uit de prehistorie en de Romeinse overheersing zoals de kerken Igreja de Escamarão en de Santa Mario Maior.

Ligging

vanaf de quinta, langs de vallei gelegen, geniet u van een spectaculair uitzicht over de Douro. Het centrum van Cinfães ligt op enkele km en is vlot bereikbaar. In deze regio is het vooral genieten van de fauna en de flora die hier weelderig aanwezig is. De 14 km lange rivier Bestança, een zijrivier van de Douro die ontspringt in de Serra de Montemura op 1.229 m hoogte en uitmondt in de Douro, wordt als een van de mooiste rivieren in Europa beschouwd.

Transport

per auto: 1.830 km (Brussel). Luchthaven Porto op 82 km.

Faciliteiten

deze quinta werd halverwege de 17de eeuw gebouwd en bestaat uit 3 huizen: het hoofdgebouw, de Casa de Eira en de Casa do Jardim. Elk gebouw heeft een eetkamer en keuken. Op aanvraag wordt hier een diner voor u verzorgd. Verder vindt u er ook een kapel, molens, een moestuin, een fontijn en een buitenzwembad. Bar en lounge. Kookcursussen op aanvraag.

Kamers

er worden hier 4 kamers aangeboden in het hoofdgebouw gelegen. De kamers werden eenvoudig maar charmant ingericht in harmonie met de omliggende natuur.

huisjes

2 huisjes voor 4 personen in de bijgebouwen gelegen (Casa de Eira en Casa do Jardim). Op het gelijkvloers bevinden zich een eetkamer en keuken, op de verdieping 2 slaapkamers met badkamer.

Maaltijden

logies en ontbijt.

Bijzonderheden

  • min. 2 nachten (kamers), min. 4 nachten (appartementen).
  • Afwijkende annuleringsvoorwaarden: kamers: 50% kosten van 29 tot 15 dagen voor afreis, 100% kosten vanaf 14 dagen voor afreis, appartementen: 50% kosten van 59 tot 30 dagen voor afreis, 100% kosten vanaf 29 dagen voor afreis.

Boeken

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!