NL FR

Quinta da Picaria Solar Quinta e Herdade

Momenteel zijn de prijzen nog niet geladen voor dit product. Je kan wel al een offerte aanvragen via onderstaand formulier.
 

 Reizigers info (zoals op identiteitskaart)

 
Aanspreking
Voornaam *
Naam *
Geboortedatum (dd/mm/yyyy)*
Reiziger 1
Reiziger 2

Verzekering

Adresgegevens

Ik wens in de toekomst interessante promoties van Holidayline te ontvangen via nieuwsbrief

Ik verklaar alle precontractuele informatie te hebben ontvangen, in het bijzonder het standaardinformatieformulier voor pakketreizen (voor zover het een pakketreis betreft) en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (voor zover een reisverzekering werd onderschreven). Ik verklaar mij akkoord met de algemene en bijzondere reisvoorwaarden 


Bevestig je aanvraag

huisdieren toegelaten
173
fietsen beschikbaar
135
bad en/of douche
170

Portugal > Noord-Portugal > Noord-Portugal - Santo Tirso

Uiterst rustig gelegen landhuis in het vredevolle dorpje Santo Tirso in een groene regio. Een perfecte setting voor wandelliefhebbers en voor wie op zoek is naar rust en onthaasting. In de zomer kan u volop proeven van de lokaal geproduceerde Vinho Verde. Het tijdloze karakter en de vriendelijke sfeer staan garant voor een aangenaam verblijf.

Boeken

Geldig:

Noord-Portugal - Santo Tirso

Gelegen in de vallei van de rivier de Ave in een agrarisch gebied met tuinen, bossen en weelderige vegetatie. Het stadje werd gebouwd rond het klooster van Sint-Benedictus (São Bento), gesticht in de 8ste eeuw en later heropgebouwd in de 17de eeuw. Het klooster herbergt nu een landbouwschool en een archeologisch museum. Ieder jaar wordt hier tijdens de maand juli een groots religieus festival gehouden.

Ligging

op een bevoorrechte locatie; de wijn- en boomgaarden en de watertank illustreren de agrarische omgeving.

Transport

per auto: 1.870 km. Luchthaven Porto op 32 km.

Faciliteiten

een landbouwershuis uit de 18de eeuw, gebouwd in graniet met houten balken in het interieur. Er is een gezellige salon met open haard en zitbanken die dienst doen als woonkamer. Er is ook een kleine moestuin.

Kamers

slechts 3 kamers met houten vloer en plafond. Het eenvoudige meubilair is in harmonie met de architectuur van het gebouw.

Maaltijden

logies en ontbijt.

Bijzonderheden

  • min. 2 nachten.
  • Afwijkende annuleringsvoorwaarden: 50% kosten van 29 tot 15 dagen voor afreis, 100% kosten vanaf 14 dagen voor afreis.

Boeken

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!