NL FR

The Phoenicia - Malta *****

Malta > Valletta > Malta - Valletta

Vraag hier je offerte aan

Ligging

Op enkele stappen van de Werelderf­goedstad Valletta. U ontdekt er de rijke geschiedenis van de Orde van Malta en de imposante Sint-Jans Co-kathedraal.

Faciliteiten

Lobby en 24 uursreceptie. Cocktails in de Club Bar. Afternoon tea in The Palm Court. Buitenzwembad in de mooie tuinen. Mediterrane en Maltese specialiteiten in restaurant Phoenix met terras. Salades, pasta's,... in het informele Café Phoenicia. Pool Bar & Restaurant (april-oktober). Liften. Parking.

Kamers

Superior (22 m²) of executive kamers (23 m², balkon), zicht op Floriana of Val­let­ta. Ook kamers (25 m²) met havenzicht.

Maaltijden

Luxe en stijl vlak bij Valletta. Deze iconische art-decotempel met weelderige tuinen biedt schitterende uitzichten op de 16de-eeuwse Maltese hoofdstad. The Phoenicia, gekend als 'The Queen's Hotel', mocht al vaak leden van het Britse koningshuis ontvangen. Een perfecte mix van cultuur en ontspanning.

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!