NL FR

La Terrasse ****

Opgelet Er werden geen kamers gevonden voor het gekozen verblijf. Wijzig datum of selecteer een ander hotel
 
(dd/mm/jjjj)
Raadpleeg beschikbaarheid

Frankrijk > Nord - Pas de Calais

Hotel-restaurant La Terrasse is een goede keuze voor wie houdt van een verfijnde Franse keuken. De eigenaar staat zelf achter het fornuis en verwent zijn klanten graag op culinair vlak. Ook qua service en comfort belooft het een onvergetelijk verblijf te worden. De algemene delen hebben veel cachet en de kamers zijn vrij luxueus.

Boeken

Geldig:

Ligging

hotel La Terrasse ligt in het centrum van de stad Douai, aan de rand van de Scarperivier. Douai heeft talrijke erfenissen van haar rijk historisch verleden bewaard: het stadhuis met het belfort in gotische stijl, de kerk Saint-Pierre, de kerk Notre-Dame, de poort van Valenciennes, het Dauphinherenhuis met uitzicht op het Wapenplein en de gevel van het Justitiepaleis, dat zich weerspiegelt in het water van de Scarpe. Het prachtige belfort, ingeschreven op de UNESCO werelderfgoedlijst, is uitgerust met een klokkentoren van 62 klokken! Boven wacht de bezoekers een schitterend panorama op de daken van de stad en het omliggende landschap. Ook het Kartuizermuseum is te ontdekken, ondergebracht in het vroegere Kartuizerklooster, en bevat collecties schilderijen, beeldhouwwerken en kunstvoorwerpen. Van mei tot september worden boottochten op de Scarpe aangeboden, die vertrekken aan de aanlegsteiger van het Justitiepaleis. Het historisch mijncentrum van Lewarde (op 10km), geïnstalleerd op de plaats van de oude Delloye groeve, is het grootste mijnmuseum van Frankrijk. Een bezoek eraan laat toe drie eeuwen steenkoolproductie te ontdekken.

Transport

per auto: 140 km (Brussel), 195 km (Parijs), 325 km (Amsterdam)

Faciliteiten

in de bar hangt een trendy loungesfeertje. De uitgebreide wijnkelder telt meer dan 1000 wijnsoorten waaronder een aantal uitzonderlijke exemplaren. In het restaurant komen alleen kwaliteitsvolle en seizoensgebonden gerechten op tafel. De gepassioneerde chef brengt een verfijnde, gastronomische keuken. Het kader is luxueus en warm. In de tuin heerst een zalige rust. Parking in de omgeving (betalend). WiFi in het ganse hotel.

Kamers

hotel La Terrasse beschikt over 24 comfortabele niet-rokerskamers met badkamer (douche of bad), toilet, badjassen, satelliettelevisie, wekkerradio, telefoon en minibar.

Boeken

Adres van La Terrasse: 36, terrasse Saint-Pierre, 59500 Douai

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!