NL FR

Original Sokos Hotel Viru ****

Estland > Tallinn

Groot viersterrenhotel in een wolkenkrabber in het centrum van Tallinn met eigen museum, fitnessruimte, wellness, 2 schoonheidssalons, 2 restaurants, 2 bars, een nachtclub en een pub.

Vraag hier je offerte aan

Ligging

Het hotel bevindt zich op 5 km van de luchthaven, 2 km van het centraal station en 1 km van de haven. De Oude Stad en Tammsaare Park liggen op wandelafstand.

Transport

De kleine luchthaven Tallinn Lennart Meri ligt op slechts 4 km van het centrum. Vluchten vanuit Brussel en Amsterdam (Schiphol) met KLM of Estonian Air. U bereikt makkelijk de stad met bus of taxi.

Metro

In de stad zelf kan u zich verplaatsen met bus, tram of trolley. Het is handig een Tallinn Card te kopen voor uw vervoer, toegang tot musea en prijskortingen bij shopping...! De binnenstad zelf bezoekt u te voet of met een fietstaxi.

Faciliteiten

WiFi. Hotelmuseum. Fitnessruimte. 2 schoonheidssalons. 2 Restaurants, 2 bars, nachtclub en pub. Directe toegang tot het winkelcentrum. Parking tegen betaling.

Kamers

516 Kamers. Sommige kamers beschikken over een sauna.

Adres van Original Sokos Hotel Viru: Viru Square 4, 0100 Tallinn

Vorige stap

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!